Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Gönül Dağı Hekim Kenan’ın eşi Art Sokaklar’ın yıldızı çıktı! Masmavi gözleriyle akılları baştan alıyor…

Beykozlu

New member
TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisi, kalplere dokunan sahneleriyle milyonları ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Berk Atan, Gülsim Ali, Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Hazal Çağlar, Cihat Süvarioğlu ve Ferdi Sancar gibi isimleri buluşturan Gönül Dağı dizisi, her kısmıyla beğeni topluyor.

Şirin bir kasabada yaşayan sıcakkanlı ve sevecen Anadolu beşerinin kıssalarını bahis edinen dizinin oyuncuları, yetenekleriyle göz dolduruyor.

Cumartesi akşamlarının tepesinden inmeyen dizide, Döndü ve Muammer’in oğullarından biri olan Hekim Kenan karakteri, öyküsüyle izleyicileri derinden etkiledi.

Kardeşi Veysel’in gerisinde dağ üzere duran Tabip Kenan’ın kıssası, Elif Hemşire’ye aşık olmasıyla renklendi.

İzleyiciler tarafınca benimsenen Hekim Kenan karakteri, güzel oyuncu Serkan Kuru ile hayat buluyor.

Başarılı performansı ve sempatik halleriyle isminden kelam ettiren Kuru’nun özel ömrü merak ediliyor.

Hakkında araştırma yapanlar güzel oyuncunun evli olduğu ismi öğrendiklerinde ise şaşkınlık yaşıyor.

Gönül Dağı ile parladı

18 Haziran 1978 tarihinde Bursa’da dünyaya gelen Serkan Kuru, Balıkesir Üniversitesi Endüstriyel Elektronik kısmından mezun oldu.

Kameralar karşısına birinci defa 2004 yılında yayınlanan ”Terme Çayı” sineması ile geçen Serkan Kuru, birinci dizi tecrübesini de Beşinci Boyut dizisi ile yaşadı.

Kara Para Aşk, Kertenkele, Emret Kumandanım, Evlenmeden Olmaz, Çanakkale Yüzyıllık Mühür, Şevkat Yerimdar, Mualif Lider, Bekle Beni Yarın, Şah Mat, Savaşçı üzere projelerde rol alan Kuru, Gönül Dağı dizisiyle ismini duyurdu.


Eşi Art Sokaklar’dan çıktı

Gönül Dağı dizisinde hayat verdiği Tabip Kenan karakterinin öyküsünü izleyiciye yansıtmayı başaran Serkan Kuru, meslektaşı Gökcan Gökmen ile evli.

beraber rol aldığı Hatçe Sosyetede, Kaşıkçı Hoşu üzere projeler yardımıyla tanışan çift, çabucak sonrasında evlendi. Bu evliliklerinden de bir kız çocuğu dünyaya geldi.

Sosyal medyayı faal kullanan Kuru, vakit zaman eşi ve kızı ile olan karelerini takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor.

Instagram’da yaklaşık 90 bin takipçisi bulunan Serkan Kuru, paylaşımlarıyla beğeni ve yorum yağmuruna tutuluyor.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde Matematik kısmından mezun olan Gökcan Gökmen, Şahika Tekand’dan oyunculuk eğitimi aldı.

Çiçek Taksi, Kaçak Gelin, Art Sokaklar, Ah İstanbul, Unutulmaz ve Mahpeyker Kösem Sultan üzere üretimlerde kamera karşısına geçen Gökcan Gökmen, bir devir Art Sokaklar dizisinde de uzunluk gösterdi.
 
Üst