Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Gönül Dağı’nın Asuman’ı ateş kırmızısı üstüyle dekolteyi fazla kaçırdı! ‘bu biçimde poz vermek ayıp değil mi ya?’

Beykozlu

New member
TRT 1 ekranlarının en argümanlı dizilerinden olan Gönül Dağı, Cumartesi günleri ekrana geliyor ve rekor kırıyor.

Aşkların, aile hayatının ve birbirinden hoş kıssaların anlatıldığı dizi, bozkırda süren hayatı gözler önüne seriyor.

“Bozkırın kalemi” Mustafa Çiftçi’nin gün yüzüne çıkmamış hikayelerinden esinlenilerek senaryolaştırılan Gönül Dağı, hayata farklı bir pencereden bakma imkanı sunuyor.

gayet şirin bir kasabada yaşayan sıcakkanlı ve sevecen Anadolu beşerinin kıssasını anlatan dizi, birbirinden genç karakterleri ekrana taşıyor.

Bu karakterlerden birisi olan ve Asuman’a hayat vererek büyük bir çıkış yakalayan Hazal Çağlar, eline aldığı bağlaması ile Neşet Ertaş’ın türkülerini lisana getiriyor.

Hem sesi tıpkı vakitte kendisi hoş olan Çağlar, Asuman karakterinin hayattaki savaşlarını ve kaybedişlerini ekrana yansıtıyor.

Asuman’ın Ramazan’a olan büyük aşkı ve babası ile yaşadığı meseleleri ekrana ustalıkla işleyen Çağlar, 9 Kasım 1995 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi.

Beykent Üniversitesi Oyunculuk Kısmı’nı bitiren ve bununla kalmayan Çağlar, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirdi.

Kamera önüne birinci kez Aile Hükümeti projesi ile geçen Hazal Çağlar, Gönül Dağı yardımıyla gündemin vazgeçilmez ismi oldu.

Hazal Çağlar’dan cesaretli pozlar

Hoş ve yürekli isim Hazal Çağlar, rol kabiliyeti haricinde verdiği pozlarla isminden kelam ettiriyor. Oyunculuk alanında kendisini kanıtlamayı başaran Çağlar, hoşluğu ile biroldukça rol arkadaşını geride bırakıyor.

Dizideki rol arkadaşlarını dahi geride bırakan Hazal Çağlar, toplumsal medyanın en etkin isimleri içinde başı çekiyor.


Hem yeni tıpkı vakitte eskide paylaştığı pozlarla viral olan Çağlar’a hayranlarından yorum yağıyor. Kimi kesim Hazal Çağlar’a bu gözü pek pozları yakıştırmazken kimileri ise her halini beğendiğini söylüyor.

Hoşluğu ve sesi ile her insanın aklını çelen Hazal Çağlar ise estetik yaptırmadığını ve doğal hoş olduğunu söyleyenlerden…
 
Üst