Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Gönül Dağı’nın Asuman’ı sere serpe kanepeye uzandı, kırmızı kombini mest etti! ‘Yaktın ortalığı güzellik’

Beykozlu

New member
TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve ikinci dönemiyle da izlenme rekorları kıran Gönül Dağı dizisi, birbirinden hoş kısımlarıyla izleyicilerin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Başrollerinde Berk Atan, Gülsim Ali, Ferdi Sancar, Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya üzere isimlerin yer aldığı Gönül Dağı dizisi, cumartesi akşamları reytingleri silip süpürüyor.

Birbirinden genç ve yetenekli isimlere fırsat tanıyan ve hepsinin büyük bir üne kavuşmasını sağlayan Gönül Dağı dizisinde Ramazan ve Asuman’ın aşk öyküsü izleyicileri ekran başına kilitliyor.

Dizide bağlama çalıp Neşet Ertaş’ın türkülerini seslendirerek kulakların pasını silen Asuman karakterine Hazal Çağlar hayat veriyor.

Dizideki partneri Cihat Süvarioğlu ile yeterli bir ahenk yakalayan Hazal Çağlar, oyunculuğunun yanı sıra hoşluğu ve kuvvetli sesiyle de isminden kelam ettiriyor.

Toplumsal medyayı pek faal kullanan Çağlar, sık sık paylaşım yaparak takipçileriyle etkileşim kuruyor.

Sere serpeye kanepeye uzandı

yıllar ortasındaki değişimiyle magazin manşetlerini süsleyen ve estetik olmadığını belirten Hazal Çağlar, sık sık toplumsal medya paylaşımları ile gündem oluyor.

Instagram’da 300 bine yakın takipçisi bulunan Çağlar, son olarak sere serpe kanepeye uzanıp poz verdi.

Beyaz gömleğini kırmızı pantolonuyla kombinleyen Çağlar’ın karesi, beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Hoşluğu ve kusursuz fiziğiyle dizideki rol arkadaşlarını geride bırakan 26 yaşındaki oyuncuya, ”Yaktın ortalığı güzellik”, ”Kuğu gibisin”, ”Bu kadar hoş olamaz fakat ya” üzere yorumlar yapıldı.
 
Üst