Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Gönül Dağı’nın Asuman’ı son pozuyla toplumsal medyayı yaktı geçti! ‘Ne hoş yaratmış seni Yaradan’

Beykozlu

New member
TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve her kısmıyla izleyicilerden tam not alan Gönül Dağı dizisi, ikinci dönemiyle da cumartesi akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor.

Berk Atan, Gülsim Ali, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Hazal Çağlar, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk ve Nazlı Pınar Kaya üzere isimleri buluşturan Gönül Dağı dizisi, reytinglerin doruğundan hiç inmiyor.

Bozkırın ortasında yeşermeye çalışan insanların kıssalarını ekranlara taşıyan Gönül Dağı dizisi, sevdanın hüzünlü ve hoş yanlarını izleyicilere başarılı bir biçimde aktarıyor.

Çekimleri Eshişehir’in Sivrihisar ilçesinde devam eden dizide, Cihat Süvarioğlu’nun hayat verdiği Ramazan karakteriyle Hazal Çağlar’ın canlandırdığı Asuman karakterinin aşk öyküsü, büyük bir ilgiyle izleniyor.

Dizide bağlama çalıp Neşet Ertaş’ın türkülerini seslendirerek kulakların pasını silen Hazal Çağlar, oyunculuğunun yanı sıra hoşluğuyla de beğeni topluyor.

söylemiş olduği müziklerle insanların bam teline dokunan ve kuvvetli sesiyle kendisine hayran bırakan Çağlar, toplumsal medyayı pek etkin kullanıyor.

Sık sık paylaşım yaparak takipçileriyle etkileşim kuran hoş oyuncu, son pozuyla da takipçilerinden tam not aldı.

DURU HOŞLUĞU MEST ETTİ

Son devrin yıldızı parlayan genç oyuncularından Hazal Çağlar, Instagram hesabından duru hoşluğunu gözler önüne seren pozlarını paylaştı.

Çağlar’ın paylaşımı, beğeni yağmuruna tutulurken birinci yorum erkek kardeşi Alper Çağlar’dan geldi. Alper Çağlar, ablasının paylaşımına ”Çok” yazıp yanına kalp emojisi koydu.

Öte yandan 26 yaşındaki oyuncuya, ”Bu ne güzellik”, ”’Ne hoş yaratmış seni Yaradan”, ”Bu kadar hoş olamaz ancak ya”, ”Geceye bir ay üzere parladın” üzere yorumlar yapıldı.
 
Üst