Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Gönül Dağı’nın Asuman’ın açıldıkça kapatmaya çalıştığı elbisesiyle ‘Sen neymişsin’ dedirtti! ‘TikTok kızı..’

Beykozlu

New member
“Bozkırın kalemi” Mustafa Çiftçi’nin gün yüzüne çıkmamış hikayelerinden esinlenilerek senaryolaştırılan Gönül Dağı, TRT ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor.

Cumartesi günleri yayınlanan ve şirin bir kasabada yaşayan sıcakkanlı, sevecen Anadolu beşerinin hikayesini anlatan dizi, herkesi farklı hayallere daldırıyor.

Bozkırın ortasında yeşermeye çalışan ve Neşet Ertaş türküleri ile kulaklarının basını silen Gönül Dağı’nın karakterleri, yetenekleri ile göz dolduruyor.

Bu yetenekli isimlerden birisi olan hoşlar hoşu Hazal Çağlar, dizide Asuman karakterine hayat veriyor.

9 Kasım 1996 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Hazal Çağlar, Gönül Dağı yardımıyla ününe ün kattı.

Beykent Üniversitesi Oyunculuk Kısmı’ndan mezun olan ardından de İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’ne geçen Çağlar, birinci vakit içinderda Aile Hükümeti’nde yer aldı.

Genç yaşına karşın sergilediği performansı ve hoş sesi ile tanınan bile hale gelen Hazal Çağlar, Asuman karakteri ise izleyiciye pek düzgün yansıtıyor.

Asuman’ın kaybedişleri, aşkları ve babasıyla olan bağını ustalıkla ele alan Çağlar, toplumsal medyanın en etkin yüzlerinden birisi.

Toplumsal medya hesabından paylaştığı birbirinden hoş kareleri yardımıyla gündeme gelen Çağlar’ın yıllar evvel çektirmiş olduğu fotoğrafları ise olay oldu.

Hazal Çağlar’ın dikkati çeken karesi

Hazal Çağlar’ın bilhassa sarı bir elbise ile çektirmiş olduğu karesi, hayranların dikkatini çekti. Kısacık sarı elbisesi ile şaşırtan Hazal Çağlar’ın yüzünün ise yıllar ortasında oturduğu görüldü.

Saçları dahi farklı olan Hazal Çağlar, yaşadığı değişimle hayranlarından tam not aldı. Bilhassa Gönül Dağı izleyicisi, “İyi ki değişmişsin” demeden geçemedi.


Birtakım hayranları ise açık olan giysisine takıldı ve diziye atıf yaptı. Diziye gönderme yapan hayranları, “Yapma Asuman” dedi.

Hazal Çağlar’ın eski karelerini TikTok’ta çekim yapanlara benzeten bile oldu.
 
Üst