Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Gönül Dağı’nın Meryem’i dekolteli gelinlik giydi, güzellliğiyle toplumsal medyayı salladı! ‘Rıfat’ı kaybettin’

Beykozlu

New member
TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisi, kalplere dokunan sahneleriyle milyonları ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Berk Atan, Gülsim Ali, Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Hazal Çağlar, Cihat Süvarioğlu ve Ferdi Sancar üzere isimleri buluşturan Gönül Dağı dizisi, her kısmıyla beğeni topluyor.

Şirin bir kasabada yaşayan sıcakkanlı ve sevecen Anadolu beşerinin kıssalarını husus edinen dizinin oyuncuları, yetenekleriyle göz dolduruyor.

Cumartesi akşamlarını renklendiren dizide hayat verdiği Meryem karakteriyle büyük bir üne kavuşan Sevilay Gültekin, oyunculuğu ile göz doldurdu.

Gözleri açıldıktan daha sonra Rıfat’ı terk ettiği için nankör ilan edilen Meryem rolünün üstesinden muvaffakiyetle kalkan Gültekin, hoşluğu ve sempatikliğiyle de kendine hayran bıraktı.

Hikayesi bittiği için diziden ayrılan Gültekin, şimdilerde toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla isminden kelam ettiriyor.

Dekolteli gelinlikle poz verdi

Turuncu saçları ve çilleriyle farklı bir hoşluğa sahip olan Sevilay Gültekin, Instagram hesabından dekolteli gelinliğiyle verdiği pozu takipçileriyle paylaştı.

Hayranları tarafınca diziye fazlaca yakıştırılan ve geri dönmesi beklenen Gültekin’in paylaşımı, beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

24 yaşındaki oyuncuya, ”Rıfat’ı kaybettin”, ”Diziye geri dön”, ”Çok güzelsin”, ”Asillik zerafet güzellik”, ”Bu aşk değil de ne be” yorumları yapıldı.
 
Üst