Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Gönül Dağı’nın Zeynep’i dekolteli pozları ve yemyeşil gözleriyle akılları baştan aldı! ‘Sen ne güzelmişsin’

Beykozlu

New member
TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve her kısmıyla izleyicilerin beğenisini kazanan Gönül Dağı dizisi, cumartesi akşamlarını renklendirmeye devam ediyor.

Berk Atan, Gülsim Ali, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk ve Nazlı Pınar Kaya üzere isimleri buluşturan Gönül Dağı dizisi, birbirinden genç ve yetenekli isimlere fırsat tanıyor.

Bozkırın ortasında yeşermeye çalışan sıcakkanlı ve sevecen Anadolu beşerinin hikayesini husus edinen dizi, aile kavramını ve aşkın en saf halini ekranlara yansıtıyor.

Dizide Elif Hemşire’nin kız kardeşi olan Zeynep, sessiz, sakin halleri ve mücadeleci ruhu ile dikkati çekiyor

Anne ve babasız büyüyen, tüm zorluklara karşın avukat olmayı başaran ve ablasına her daim takviye olan Zeynep’in öyküsü, izleyicileri derinden yaralıyor.

Zeynep karakterine ise başarılı performansının yanı sıra pak hoşluğuyla de kendisine hayran bırakan genç oyuncu Güliz Aybay hayat veriyor.

Rolü yardımıyla büyük bir üne kavuşan Güliz Aybay, toplumsal medya hesabını pek faal kullanıyor.

Göğüs dekolteli paylaşımları ve yemyeşil gözleriyle büyüledi

Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde oyunculuk eğitimi alan Güliz Aybay, oyunculuğa ”Eflin” isimli diziyle başladı.

Bu dizinin akabinde Yaralı Kuşlar dizisinde uzunluk gösteren Aybay, şimdilerde Gönül Dağı dizisinde rol alıyor.

Kabiliyeti ve doğal hoşluğuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Aybay, sosyal medyada dizideki halinden çok farklı bir profil çiziyor.

Instagram’da fazlaca fazla takipçisi bulunmayan genç oyuncu, göğüs dekolteli paylaşımlarıyla takipçilerinin beğenisini kazanıyor.

Yemyeşil gözleriyle gorenleri büyüleyen 24 yaşındaki oyuncunun paylaşımlarına beğeni ve yorum yağıyor.
 
Üst