Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Güldür Güldür Naime’nin eski eşi Behzat Ç.’den çıktı! O ismi yakından tanıyoruz…

Beykozlu

New member
Ali Sunal’ın insanları güldürmek için televizyon ekranlarına hazırladığı ve sunduğu Güldür Güldür Show, geniş oyuncu takımı ile beğeni topladı.

Babası Kemal Sunal’ın yolundan ilerleyerek vatandaşları gülümseten Ali Sunal, Güldür Güldür Show’da kimi isimleri parlamasına vesile oldu.

Bu isimlerden birisi olan Ecem Erkek, oyunculuğu ve yaptığı Naime tiplemesi ile herkesten alkış aldı.

Ecem Erkek bu sene Güldür Güldür’ün takımında yer almıyor fakat Naime karakteri yenidenlarıyla izlenmeye devam ediyor.

Yeni projelerle izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Erkek, oyunculuk mesleğine ise tiyatro ile başladı.

Asıl çıkışını Güldür Güldür Show yardımıyla yapan ve ismini geniş kitlelere duyuran Ecem Erkek, eski eşiyle anılmaya başladı.

2016 yılında Büyük Armağan Erkek ile evlenen oyuncu, 2020 yılında aldığı ani bir kararla evliliğini noktaladı.

TOPLUMSAL MEDYADAN BOŞANMA AÇIKLAMASI

Toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşım ile boşandığını duyuran ve eşinin soyadını kullanmaya devam eden Ecem Erkek şu açıklamayı yapmıştı;

“Biz 10 yıldır birlikteiz. birlikte büyüdük. Büyüdüğümüz aileler, yetiştiriliş biçimimiz, sahip olduğumuz vicdanlarımız iki kötü cümlede harcanmayacak kadar sağlam. Biz henüz duruşmayı beklerken güya ülke gündeminde konuşulacak başka bir şey yokmuş üzere haberi her yere posta eden işgüzarın ekmeğine yağ olacak kadar sıradan değil bizim bağımız.

Evliliğimize nasıl ortak karar verdiysek ayrılığımıza da ortak karar verdik. Yani boşamadım BOŞANDIK! Evliliği Instagram storylerinden öğrenmiş olduğu çok açık beşerler tarafınca söylenmiş bir ekip cümleler okuyorum. Ne Armağan’ımı ne de ilişkimi siz akbabalara yedirmem! Bizim sevgimiz de hürmetimiz da baki… Buradan size magazin çıkmaz sizi keşfet’e alalım.”



BEHZAT Ç.’NİN OYUNCUSU ÇIKTI

Ecem Erkek’in eski eşi Yüce Armağan, bir periyoda damga vuran fenomen dizi Behzat Ç. dizisinde uzunluk gösterdi.

2017 yılında ekranlara gelen Hayat Sırları isimli dizi ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu, Behzat Ç. dizisinde Alper karakterine hayat verdi.
 
Üst