Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Gülşen Bubikoğlu’nun kız kardeşi bakın kim çıktı! Halbuki Kemal Sunal ile yıllar evvel…

Beykozlu

New member
Türk sinemasına ismini altın harflerle yazdıran, oyunculuğu kadar hoşluğu ile de lisanlara destan olan Gülşen Bubikoğlu, şimdilerde dinleniyor.

1973 yılında birinci sineması Yaban ile süratli bir biçimde ismini duyuran Bubikoğlu, 2000’li yılların başına kadar hem sinema tıpkı vakitte TV mesleğini sürdürdü.

daha sonra mesleğinden uzaklaşan Bubikoğlu, kısa bir süre evvel açtığı Instagram hesabıyla artık toplumsal medya üzerinden onu hiç unutmayan hayranlarıyla buluşuyor.

Kız kardeşi de oyuncu

Gülşen Bubikoğlu’nun kız kardeşinin de kendisi üzere ünlü bir isim olduğunu duyanlar ise şaşkınlık yaşıyor.

Özellikle Kemal Sunal ile birlikte rol aldığı En Büyük Şaban isimli sinema sineması ile hatırlanan Nilgün Bubikoğlu, çiçekçi kör kız rolüyle hatırlanıyor.

Bubikoğlu, hem yeteneği birebir vakitte hoşluğu ile ablasını aratmıyor.

63 yaşında olan Nilgün Bubikoğlu, Ayrı Dünyalar, Yor, En Büyük Şaban, Kara Para, Seviyorum, Yetimlerin Türküsü, Süper Serseri, Kuşatma 2, Kan Çiçek Açtı, Gözlerin Sevda Senin, Yengeç Burcu, Sevgilerin En hoşu, Mikrop, Şükür Allahım, Sarı Çiçek Sokağı ve Bayan Severse isimli sinema sinemalarında rol almıştır.
 
Üst