Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Hakim 3. kısım fragmanı: Ömer Arif’in imtihanı daha da zorlaşıyor!

Beykozlu

New member
Hakim dizisi birinci kısmı ile izleyici karşısına çıktı. Reytinglerde başarıyı yakalayan dizinin oyuncu takımı ve konusu da pek beğenildi.

ATV ekranlarının Limon Sinema imzalı tezli imali Yargıç’ın senaryosu Yılmaz Şahin ve Çağla Kızılelma’nın yazdığı, direktör koltuğunda Erkan Tunç ve Süleyman Mert Özdemir’in yaptığı dizi, “adalet” kavramını sorgulatıyor.

Cürüm ve aksiyon çeşidindeki Hakim dizisi, işini yıllar boyunca adaleti sağlamak ismine yapan ve etrafındaki herkes tarafınca hürmet goren hakimin oğlu bir suça karışmasıyla ilerliyor.

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Uğur Yücel, Yurdaer Okur ve Ebru Özkan’ın yer alan Hakim, “Your Honor” dizisinden uyarlanıyor.

Hakim, 11 Nisan Pazartesi akşamı ikinci kısmıyla ekranlara geldi. Heyecanın sınır safhada olduğu kısmın akabinde merakla beklenen 3. kısım fragmanı da yayınlandı.

Fragman’da köşeye sıkışan Ömer Arif için işlerin yeterlice zorlaştığı görüldü. Gülbahar’ın ise “Ömer Arif Derman’ı diyorum, Azem’in çocuğuna o çarptı” kelamları dikkat çekti.

Ömer Arif ise evladı ve işi içinde kalmışlığı güç günler yaşatmaya devam ediyor.

İşte Hakim dizisi 3. kısım fragmanı
 
Üst