Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Hande Sarıoğlu yürekli pozuyla yeni yıla “Merhaba” dedi! “Victoria’nın sırrı vs Hande’nin sırtı”

Beykozlu

New member
19 Eylül 1988 tarihinde Düzce’nin Akçakoca ilçesinde dünyaya gelen Hande Sarıoğlu, Habertürk ekranlarında spor porgramı yapıyordu.

Dansa da pek meraklı olan ve bir periyot oyunculuk alanında da kendisini gösteren Sarıoğlu, toplumsal medya üzerinden bir görüntü yayınladı.

Hande Sarıoğlu’nun yayınladığı bu görüntü günlerce gündemde kalırken, başarılı spiker Habertürk TV’den ayrıldığını duyurdu.

Sarıoğlu’nun işine yayınladığı görüntüden dolayı son verildiği söylendi fakat bu görüntü, Hande Sarıoğlu’nun tanınmasına niye oldu.

Bu görüntüden daha sonra Youtube üzerinden Ertan Süzgün ile spor porgramı yapan Sarıoğlu, “Kraliçe” olarak anılmaya başlandı.

Maçlardan evvel argüman kuponları yapan ve mert paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Sarıoğlu, yeni yılı da yavuz bir kare ile karşıladı.

Derin göğüs dekoltesi ile dikkatleri üzerine çeken Hande Sarıoğlu, hayranlarından gelen binlerce yorum ile keyifli oldu.

Hande Sarıoğlu yılı kapadı

Daha evvel “Arkadaşlar ben bu göğüsleri 5 sene evvel bastım parayı aldım. Kalçalarım fazlaca geniş olduğu için göğüslerim eksik kalıyordu proporsiyon olarak. Bir dolar bir de benim göğüslerim fazlaca değerli” diyerek gündeme bomba üzere düşen Hande Sarıoğlu bir daha argümanlı bir dekolte tercih etti.


Güzel spiker göğüslerini ön plana çıkaran usulüyle hayranlarını da mest etti. Hande Sarıoğlun’nun pozlarını gorenler “bu biçimde bir fizik yok abi ya”, “Hande verdiğin paraya değmiş” yorumları yapıldı.
 
Üst