Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Hankook, 2027'de İspanya pazarında satış yapan üçüncü üretici olmak istiyor

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
31 Ocak 2024 Çarşamba, 21:15.





Yorum








olman gerekiyor kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.


Giriş yapmak











  • Bağlantıyı kopyala






  • Naber






  • Facebook






  • X






  • LinkedIn






  • Telgraf

Lastik üreticisi Hankook, firmanın genel müdürü Isaac Ortega'nın Çarşamba günü vurguladığı gibi, “2027 yılına kadar satış açısından İspanya'da üçüncü marka olarak yükselme” hedefini belirledi.

“2023'teki iyi sonuçlar”, şirketin stratejisini destekleyen üç temel temele dayalı olarak elde edildi: “markaya erişimi geliştirirken ana ortaklarımızla kurduğumuz olağanüstü ilişki, organizasyonun tüm kararların ortaklaşa alınmasını sağlayacak şekilde uyarlanması” Ortega, “Müşteriyi göz önünde bulundurarak marka bilinirliğindeki artışı ürünlerimize olan talebin artmasına yol açtık” diye açıkladı.


Ve Hankook, 102 milyon lastik üretimi ve %38,7'si Avrupa'daki satışlara karşılık gelen 6.185 milyon Euro cirosuyla kendisini şimdiden yedinci küresel imalat firması olarak konumlandırdı.


Yeni ürünler



2024 yılında, özellikle elektrikli araçlar için tasarlanmış bir 'dört mevsim' lastiği olan iON FlexClimate, bir yaz lastiği olan iON evo ve bir kış lastiği olan iON i*Cept'e katılarak İspanya'ya gelecek.


Şirkete göre Hankook, en yüksek güvenlik standartlarını karşılayan ürünlerle elektrikli otomobil sektörüne sıkı sıkıya bağlı. Bu lastiklerin tasarımında mühendislerin, elektrikli bir otomobilin içten yanmalı bir otomobilden çok daha fazla ağırlığa sahip olduğu gerçeğini, daha az yuvarlanma gürültüsü üretmesi veya hızlanmanın neden olduğu aşınmaya dayanması gereken daha büyük jant boyutuyla birleştirmesi gerektiğini açıklıyor. benzinli veya dizel motorlarla üretilenlerden çok daha üstündür ve birçok durumda spor arabalara benzer.

Hankook'un kısa vadeli kilometre taşlarından bir diğeri, markanın Racálámás (Macaristan) kasabasındaki Avrupa fabrikasında yoğunlaşıyor; fabrika halihazırda kamyon ve otobüs lastikleri için yeni bir üretim hattının inşasına hazırlanıyor. 2027 yılına kadar 540 milyon euro. Avrupa'daki fabrika tamamlandığında yılda 800.000'e kadar kamyon ve otobüs lastiği üretim kapasitesine sahip olacak.






Yorum





Hata bildir
 
Üst