Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Hayat Bilgisi’nin Mennan’ı Erdal Türkmen’in son haline bakın! Gözlerinize inanamayacaksınız

Beykozlu

New member
Direktör koltuğunda Tarkan Karlıdağ’ın oturduğu, senaryosunu Gani Muştu’nun kaleme aldığı ve 2003-2006 tarihleri içinde yayınlanan Hayat Bilgisi dizisi, bir periyoda damgasını vurmuştu.

Takımında Perran Kutman, Kerem Kupacı, Tarık Pabuççuoğlu, Gökçe Bahadır, Paşhan Yılmazel, İpek Fazilet üzere isimlerin yer aldığı gençlik dizisi Hayat Bilgisi, yayınlandığı devir izleyiciyi ekrana kilitliyordu.

İdealist Afet öğretmenin İstanbul Rıdvan Kanat Lisesi’ndeki öğrenciler içindeki bağa, öğretmenin verdiği bildirilere ve öğrencilerin hayatlarına tesirini mevzu alan dizi, 4 dönem devam etti.

yıllar geçmesine karşın unutulmayan dizi, vakit zaman oyuncuları ile gündeme geliyor. En epey merak edilen karakterlerinden biri de hiç elbet lisenin hademesi Mennan oluyor.

Hareketleri ve komik kelamlarıyla izleyenleri kırıp geçiren Mennan karakterini çabucak herkes hayli sevdi. Mennan karakterine ise Erdal Türkmen hayat verdi.

Mennan rolünün yanı sıra Yahşi Cazibe’deki Ziverbey karakteriyle de tanınan Erdal Türkmen, uzun vakittir ekranlarda görünmüyor. İzleyiciler ise Türkmen’in şimdilerde ne yaptığını merak ediyor.

OYUNCULUĞA ORTA VERİP YOUTUBER OLDU

Hayat Bilgisi dizisinde canlandırdığı Mennan karakteriyle tanınan Erdal Türkmen, oyunculuğun yanı sıra karikatüristlik de yapıyordu.

bir epeyce mizah mecmuasında yer alan Türkmen, oyunculuğa birinci adımını Çiçek Taksi ile attı. Ününü ise Hayat Bilgisi dizisiyle kazandı.

Uzun müddet emsal roller gelince oyunculuğa orta veren yetenekli oyuncu, artık öbür bir meslek icra ediyor.

51 yaşındaki Erdal Türkmen, İstanbul’da yaşıyor ve artık YouTube kanalından insanları güldürmeye devam ediyor. Oyuncu, YouTuber’lığa geçişini şu sözlerle anlatıyor:

”Sektörden uzaklaşmadım. Oyunculuğu bırakıp oto kaporta işine girmedim ki… Uygun bir proje olsa bir daha oynarım. Bir dram işinde de oynarım. Yalnız, güldürü oyuncusu olarak bilindiğim için üretimciler çekiniyor teklif getirmekte sanırım. YouTube’daki işlerim de faal olarak kendimi söz ediyorum. Orada da takipçiler ‘Hayat Bilgisi’ndeki Mennan ve ‘Yahşi Cazibe’deki Ziverbey tiplemeleri gibisi işler istiyor.

Ben ‘YouTube Stand Up’ı ismini verdiğim, ortasında skeçlerin de olduğu işler yapıyorum. Garipsiyorlar olağan. Adım adım kendi seyircimi yetiştiriyorum.”



SON HALİ AĞIZLARI AÇIK BIRAKTI

Ünlü oyuncu Erdal Türkmen’in yıllar ortasındaki değişimini gorenler ise gözlerine inanamıyor.

Kimi takipçileri Türkmen’in son haline ”seneler acımamış” yorumunu yaparken kimileri ise ”seneler teğet geçmiş” diyor.
 
Üst