Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Hazal Subaşı dekolteli ve küçük etekli pozlarıyla akılları baştan aldı! ‘Aman Rabbim bu nasıl güzellik’

Beykozlu

New member
2 Mayıs 1995 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Hazal Subaşı, İzmir İktisat Üniversitesi Halkla İlgiler ve Reklamcılık kısmından mezun oldu.

2015 yılında Miss Turkey yarışına katılan ve üçüncü seçilen Hazal Subaşı, oyuncu olmaya karar verdi ve bu istikamette eğitimler aldı.

Miss Supranational’a katılan birinci Türk bayan olan Subaşı, İsmini Sen Koy, Bir Umut Kâfi, Halka üzere dizilerde uzunluk gösterdi.

2018 yılında Kıbrıs Havadis Medya Ödülleri’nde Yılın En Yeterli Bayan Oyuncusu Mükafatı alan Subaşı, Çukur dizisinde hayat verdiği Nehir karakteri ile ismini duyurdu.

bir süre rastgele bir projde yer almayan tescilli hoş, TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kasaba Tabibi dizisiyle ekranlara döndü.

Başrolünü Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş ve Vildan Atasever ile paylaştığı dizide Tabip Leyla karakterine hayat veren oyuncu, oyunculuğu ile beğeni topluyor.

Toplumsal medyayı hayli etkin kullanan 26 yaşındaki oyuncu, cesaretli ve tezleri paylaşımlarına bir yenisini ekledi.

Dekolteli ve küçük etekli pozuyla mest etti

Instagram’da 1 milyon takipçisi bulunan Hazal Subaşı, göğüs dekolteli ve küçük etekli pozunu ”Yaz geliiyor” notuyla paylaştı.

Dövmeleriyle dikkati çeken Subaşı’nın savlı paylaşımı, takipçileri tarafınca bepeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Takipçileri, genç oyuncuya ”Papatyam çiçek gibisin”, ”Harika görünüyorsun”, ”Yaktın bizi Leyla”, ”Aman Rabbim bu nasıl güzellik” üzere yorumlar yaptı.
 
Üst