Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Hercai’nin Reyyan’ı Destan’ın Akkız’ı Ebru Şahin karın kaslarıyla nefes kesti! ‘Yaktın kavurdun bizi’

Beykozlu

New member
İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nden mezun olduktan daha sonra oyunculuk eğitimi alan Ebru Şahin, kamera karşısına ilk sefer 2016 yılında rol aldığı Kan Parası sineması ile geçti.

Ardından Babam sineması ve Savaşçı dizisinde uzunluk gösteren Ebru Şahin, başrolünü Akın Akınözü ile paylaştığı Hercai dizisiyle izleyici karşısına çıktı.

Dizide hayat verdiği Reyyan karakteriyle ismini geniş kitlelere duyurmayı başaran Ebru Şahin, şimdilerde ATV ekranlarında yayınlanan Destan dizisinde rol alıyor.

Başrolünü Edip Doruklu ile paylaştığ Dizide Akkız karakterini canlandıran Şahin, mesleğinin yanı sıra özel hayatıyla gündemden düşmeyen isimler içinde yer alıyor.

NBA ekiplerinden Cleveland Cavaliers forması giyen Cedi Osman ile evlilik hazırlığı yapan Şahin, bahadır paylaşımlarıyla da isminden kelam ettiriyor.

Karın kaslarını sergiledi

İş ve özel ömründe yüzü gülen Ebru Şahin, sosyal medya hesabından göbek dekolteli pozunu paylaştı.

Instagram’da 4 milyon takipçisi bulunan Ebru Şahin, karın kaslarıyla kendine hayran bıraktı.

Kusursuz fiziğiyle dikkati çeken Şahin, takipçileri tarafınca meslektaşı Fahriye Evcen’e benzetildi.

Güzel oyuncunun paylaşımına beğeni yağarken ”Yaktın kavurdun bizi”, ”Manken olmak için doğmuşsun”, ”Bu ne güzellik”, ”Alev aldı buralar” şeklinde yorumlar yapıldı.
 
Üst