Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Hijolusa bir grup olarak konsolide olur ve 200 milyon dolar faturalandırmayı beklediği Agrícola Villena’nın %100’ünü satın alır.

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
Leonese şirketi Patatas Hijolusa grup olarak konsolide oldu ve 1919’da kurulan ve şu anda havuç, pırasa, kereviz, pişirme tepsilerinin işlenmesi ve pazarlanmasında en büyük hacme sahip Alicante merkezli Agrícola Villena, SL’nin yüzde yüzünü satın aldı. ve İspanya’da havuç çubukları.


Şimdiye kadar her ikisi de ortak hissedarlardı (ProA Capital ve José L. Gómez ve Carlos Gómez kardeşler), ancak yönetim ve entegrasyon açısından tamamen bağımsız kaldılar.

Bu adım, 2023’te 200 milyon ciroya ulaşması beklenen ve hedefi tüm şirketin aynı yönetim ekibi altında birleşik yönetimi olan Avrupa’nın en büyük taze bahçecilik ürün gruplarından birinin oluşturulması anlamına geliyor. Şirket, müşterilere tüm ürünlerde en yüksek kaliteyi garanti etmek için ürünlerin üretimi ve pazarlanmasında sinerji elde edildiğini onaylıyor”.


İşletme



Hijolusa’nın CEO’ları José L. Gómez ve Carlos Gómez, bir basın açıklamasında “bu operasyon sayesinde, Grubun stratejisi güçlendirilerek ürün portföyünü genişletmesine ve daha fazla hacim ve mahsuller için daha iyi yönetim araçları sağlamasına olanak sağlıyor. İspanya ve Portekiz’de birlikte çalıştığımız çiftçiler”.

«Çiftçilerimiz müşterilerimiz kadar önemlidir ve yarımadada tarımsal kalkınmayı teşvik etmek için güvene ve ortak hedeflere ulaşılmasına dayalı kalıcı bir işbirliği ilişkisi kurmaya çalışıyoruz. Üretici ile çalışma politikamız, değer zincirinin tüm bölümleri için şeffaflığı ve iyi uygulamaları garanti eden, ekimden önce sözleşmelerin kurulmasıyla başlar, bu, sahada daha fazla istikrar sunmamıza olanak tanır ve üretiminin karlılığının garantisidir, ” şeklinde bir açıklama eklediler.


Agricola Villena



Agrícola Villena, daha önce satın alınan Natuber, SL ile birlikte, Hijolusa Group’un en kaliteli taze bahçecilik ürünleri arzını artırmayı ve son tüketicilere giderek daha fazla katma değer vermeyi içeren stratejik planının ana eksenini oluşturuyor.

León merkezli Grupo Hijolusa, tüm süreçlerinde teknoloji ve ‘yalın üretim’ bilgi birikimini uygulamakla karakterize edilen ve kalite ve üretkenlik odağını koruyan bir aile şirketidir. 2022’de 163 milyon kiloyu aşan pazar hacmine ulaşarak 90 milyon kiloyu aşan ciro elde etti.
 
Üst