Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Hilmi Daşdemir’den Gülay Yedekci’ye: Hanımefendi üzere davranın

Beykozlu

New member
Habertürk’te yayınlanan Kübra Par’la Açık ve Net programında CHP önderi Kemal Kılıçdaroğlu’nun elektriği kesildiği argüman edilen meskene yaptığı ziyaret ve Güç ve Doğal Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in açıklamaları tartışıldı.

Programın konukları CHP 26. Periyot Milletvekili Doç. Dr. Gülay Yedekci ile Optimar Araştırma Şirketi Lideri Hilmi Daşdemir’in konuşma yaptığı sıralarda birbirlerine seslerini yükseltmesi, gergin anlar yaşanmasına niye oldu.

“Hanımefendi üzere davranın”

Sürekli kelamının kesilmesinden rahatsız olduğunu belirten Daşdemir, “Bir dinleyin hiç susmuyorsunuz” tabirlerini kullandı.

Tansiyonun yükseldiği tartışma sırasında Daşdemir, Yedekci’ye “Hanımefendi üzere davranın” dedi.


“Kendinize gelin, siz kimsiniz bize had bildiriyorsunuz”

Bunun üzerine Yedekci, “Kendinize gelin beyefendi. Kiminle konuşuyorsunuz. Alışamadınız bu ülkede bayanların kuvvetli bulunmasına. Biz bu gücü Mustafa Kemal Atatürk’ten alıyoruz. Siz kimsiniz bize had bildiriyorsunuz? Siz haddinizi bilin. Ne biçim konuşuyorsunuz?” dedi.

Kübra Par ortaya girdi: Hilmi Beyefendi epeyce ayıp yaptığınız

Sunucu Kübra Par, ortaya girerek “Hilmi Beyefendi epey ayıp yaptığınız? Benim konuklarımdan hiç birine hanımefendi üzere davranın diyerek o denli davranmadığını argüman edemezsiniz.” sözlerini kullandı.

Ara daha sonrası Kübra Par, Daşdemir’den özür dilemesini istedi

Bu saniyelerden daha sonra canlı yayına orta verilerek reklama gidildi. Gerginliğin devam ettiği reklam dönüşünde Kübra Par, Hilmi Daşdemir’den “Hanımefendi üzere davranın” kelamlarından dolayı özür dilemesini istedi.

Daşdemir özür dilemedi

Daşdemir, o ifadeyi kelamının kesilmemesi için dediğini belirterek özür dilemeyi reddetti ve kendinden özür dilenmesi istediğini deklare etti.

“Sözün bittiği yerdeyiz”

Bunun üzerine Kübra Par, “Biri size adam üzere davranın derse özür bekler misiniz beklemezsiniz?” tabirlerini kullandı. Daşdemir’in özür dilememesi üzerine Par’ın, “Sözün bittiği yerdeyiz” demesi dikkat çekti.

Gülay Yedekci, programı terk etmek istedi

Par çabucak sonrasında Yedekci’den özür diledi. Yedekci programı terk etmek istedi lakin ısrar edilmesi üzerine, “Sizin hatrınıza kalıyorum” dedi.
 
Üst