Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Iberdrola kombine bisikletlerini Meksika'da 5 milyar 717 milyon euroya satıyor

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
Iberdrola, %99'u kombine gazdan oluşan 8.539 MW kurulu güce sahip 13 üretim tesisinin satışını içeren bir operasyonla Meksika'daki işinin %55'inin satışını yaklaşık 6 milyar 200 milyon dolar (5 milyar 717 milyon euro) karşılığında kapattı. çevrimlere ve %87'si Federal Elektrik Komisyonu (CFE) ile sözleşmeli olan Bağımsız Enerji Üreticisi rejimi kapsamında çalışan tesislere.


Spesifik olarak bunlar, Federal Elektrik Komisyonu (CFE) ile sözleşmeli Bağımsız Enerji Üreticileri rejimi altında çalışan Monterrey I ve II -449 MW-, Altamira III ve IV -1.096 MW-, Altamira V -1.155 rejimi altında çalışan kombine gaz çevrimleridir. MW-, Escobedo -878 MW-, La Laguna -537 MW-, Tamazunchale I -1.179 MW-, Baja California -324MW-, Topolobampo II -917 MW- ve Topolobampo III -766 MW-, La Venta III rüzgarıyla birlikte elden çıkarılacak toplam kurulu kapasitenin %87'sini temsil eden varlık -103 MW- ve Monterrey III ve IV -477 MW-, Tamazunchale II -514 MW- ve Enertek – 144 MW- özel gaz kombine çevrimleri.

Bu tesislerin 460'tan fazla çalışanı da MIP (Meksika Altyapı Ortakları) tarafından yönetilen ve yönetilen güvenin bir parçası olacak.

Bu, ilgili sözleşmeler ve operasyonla bağlantılı işler de dahil olmak üzere ülkedeki brüt işletme karının (FVÖK) %55'ine eşdeğerdir. Daha sonra Iberdrola, önümüzdeki yıllarda ülkedeki rüzgar ve güneş enerjisi varlıklarını artırmaya devam etmek için 15 tesisi, tüm faaliyetlerini özel müşterilerle ve yenilenebilir proje portföyünü elinde tutacak.


Tasfiye, geçen Haziran ayında kararlaştırılan şartlara uygun olarak kapatıldı ve Iberdrola grubunun stratejisine uygun olarak, karbondan arındırma taahhütlerinin yerine getirilmesine katkıda bulunuyor.

Operasyona Meksika Ulusal Altyapı Fonu (Fonadin), Meksika Hükümeti ile bağlantılı diğer kamu mali kuruluşları ve özel mali kuruluşlardan mali destek sağlandı.

Iberdrola, Kuzey Amerika ülkesinde 6.000 MW'tan fazla yenilenebilir projeden oluşan bir portföye sahip olup, özel müşterilerine enerji sağlamak ve Meksika'nın yenilenebilir kalkınmasına katkıda bulunmak amacıyla önümüzdeki beş yıl içinde 2.000 MW'tan fazlası geliştirilecek. ABD ile ittifakların sunduğu fırsattan yararlanmak hayati önem taşıyacak.
 
Üst