Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Iberdrola, Sürdürülebilirlik alanında en iyi Yasal ve Mali Pro Bono Projesi ödülünü aldı

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
Iberdrola, şirketin son yıllarda üzerinde çalıştığı Pro Bono projesini değerlendirerek ‘Financial Times’ gazetesi ve uzman danışmanlık firması RSG Consulting tarafından düzenlenen ‘FT Yenilikçi Avukatlar Ödülleri’nden Sorumlu İşletme kategorisinde kazandı. . Bu ödülü ilk kez bir İspanyol şirketi kazandı.


Ödüller, Avrupa’daki hukuk sektörünün yenilikçi panoramasını analiz ediyor ve önde gelen hukuk firmaları tarafından gerçekleştirilen en çığır açıcı projeleri ve Avrupa’nın önde gelen şirketlerinin kurum içi hukuk danışmanlıklarını derecelendiriyor. Yasal yenilik alanında en prestijli olanlardır.

Ödüller, 21 Eylül’de Londra Doğa Tarihi Müzesi’nde düzenlenen galada sahiplerini buldu. Ayrıca Iberdrola’nın hukuk hizmetleri Avrupa’nın En Yenilikçi Hukuki Danışmanlığı kategorilerinde finalist oldu; Yenilik ve Operasyonel Verimlilik kategorisinde, sözleşme yönetimi ve hukuki danışmanlık için dijital bir araç olan Iberdrola Legal Hub Projesi; ve İnsanlarda ve Becerilerde Yenilik kategorisinde sürdürülebilirlikle ilgili olarak eğitim, bilgi yaratma ve iş ortaklarıyla ilişkiler alanı olan LINCE Akademi Projesi.

Enerji şirketinin bildirdiğine göre, aynı hafta, Iberdrola başkanı Ignacio Galán da Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri tarafından 2018 Genel Kurulunda başlatılan ve yönetilen Unicef Generation Unlimited organizasyonunun Küresel Liderler Konseyi’ne katıldı. Unicef’in Generation Unlimited, dünya çapında milyonlarca genci eğitim, güçlendirme, istihdam ve sosyal girişimcilik fırsatlarıyla buluşturmayı amaçlayan bir kamu-özel sektör ve gençlik ortaklığıdır.
 
Üst