Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

İç çamaşırlı pozuna yorum yağdı! Aleyna Tilki sere serpe uzanıp poz verdi: “Gözlerimiz kamaştı”

Beykozlu

New member
Yayınladığı müzikleriyle sık sık konuşulan 22 yaşındaki müzikçi Aleyna Tilki, toplumsal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde İngilizce müziğine çektiği klibiyle takipçilerden biroldukca olumlu ve olumsuz tenkit alan ünlü isim, bu defa iç çamaşırlı paylaşımıyla konuşuldu.

Aleyna Tilki’nin iç çamaşırlı pozuna yorum yağdı

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışıyla ünlenen ve Konyalı bir babanın kızı olarak Konya’da dünyaya gelen genç isim, 2016 yılında Türk bestekar ve aranjör Emrah Karaduman’ın “Cevapsız Çınlama” isimli modülüyle akıllara kazınmıştı. Tilki, o devirden itibaren müzikleriyle gündeme gelmeyi sürdürdü.


2016 yılında Türkiye’de en çok izlenen görüntü klibi haline gelen Yanıtsız Çınlama müziğinin daha sonrasında “Sen Olsan Bari” müziği ile Türkiye’de listelerde 1 numaraya yükseldi. Tilki, bu biçimdece şöhret basamaklarını tek tek tırmanmış oldu.


Dünyanın en büyük müzik şirketlerinden Warner Music Group ile 2019 yılında mutabakat imzalayan ve daha sonrasında İngilizce albüm yapan ünlü isim, Exxen’de İşte Bu Benim Masalım dizisinde başrol oynayarak oyunculuğa da atıldı.

“Gözlerimiz kamaştı”

Sık sık toplumsal medya paylaşımlarıyla konuşulan genç isim, bu sefer iç çamaşırlı bir pozunu takipçileriyle paylaştı.


Yere uzanıp ser serpe poz veren ünlü isme takipçilerinden “Gözlerimiz kamaştı”, “Anladık güzelsin Aleyna” yorumları yağdı.

İşte Aleyna Tilki’nin fazlaca konuşulan kimi fotoğrafları…



 
Üst