Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

İçerde’nin Melek’i ceketini çıkardı, minicik büstiyeri mest etti! ‘Barbie bebek üzeresin, sen neymişsin ya’

Beykozlu

New member
23 Mart 199 yılında Bursa’da dünyaya gelen Bensu Soral, Marmara Üniversitesi Hoş Sanatlar Fakültesi Grafik Kısmı’ndan mezun oldu.

Ablası Hande Soral’ın takviyesi ile oyunculuğa başlayan Bensu Soral, birinci kez Yol Ayrımı isimli proje yardımıyla kamera karşısına geçti.

2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar isimli dizide Aslı Metiner karakterine hayat veren Soral, Murat Dalkılıç’ın “Kader” isimli klibinde de yer aldı.

Asıl çıkışını 2016 yılında yayın ömrüne başlayan İçerde isimli dizide yaşayan Soral, Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli ile bir arada başrolde uzunluk gösterdi.

Son olarak Cam Tavanlar dizisinde kamera karşısına geçen oyuncu, toplumsal medya paylaşımlarıyla hayranlarıyla buluşuyor.

Birbirinden hoş karelerini toplumsal medyada yayınlayan Soral, özel ömründe yaşadığı sıkıntılarla gündem olmuştu.

Eşi Hakan Baş ile boşanma kademesine gelen lakin evliliğini kurtarmayı başaran Bensu Soral, memnunluk dolu kareleriyle dikkati çekiyor.

Bensu Soral’dan fizik şov!

Bensu Soral, toplumsal medya hesabını etkin olarak kullanıyor. Hoşluğuyla dikkat çeken Soral, paylaşımıyla tozu dumana kattı. Ünlü oyuncuya hayli sayıda beğeni ve yorum geldi.

Ceketini çıkaran ve büstiyeri gözüken Bensu Soral’a, “Kutu bebek gibi”, “İşte bayan bu” üzere yorumlar geldi.


Vakit zaman dekolteli paylaşımlar yapan Bensu Soral’ın, Instagram’da 4,6 milyon takipçisi bulunuyor.
 
Üst