Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Indra’yı yönetme favorisi, Renault’nun eski başkanı José Vicente de los Mozos

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
Renault İspanya’nın eski başkanı ve Ifema’nın şu anki başkanı José Vicente de los Mozos, İspanyol çok uluslu Indra’nın CEO’su olarak Ignacio Mataix’ten görevi devralmak için favori aday. Valladolid menajeri, 43 yıl süren kapsamlı bir profesyonel kariyerin ardından sadece dört ay önce otomotiv grubuna veda etti.


Bu yüzden emekliliği hakkında şaka yaptı. “Her şeyin yolunda gitmeye devam edeceğinden eminim ama diğer Renault çalışanlarının emekli olabileceği bir yaşım var, neden ben olmayayım?” Aynı veda hareketinde, geleceği sorulduğunda De los Mozos, başkanlığını yaptığı Ifema fuar alanında “Fitur turizm fuarını hazırlamak için işe koyulmaya” indirgedi. Politikanın cazibesine kapılıp kapılmadığı sorulduğunda, netti: “Ben bir politikacıya layık değilim” diye hüküm verdi.

José Vicente de los Mozos’un adı, El Confidencial’a göre bu Perşembe günü resmiyet kazanacak olan bir durum olan, görevdeki Mataix’in yerini alacak şekilde geçen yılın Eylül ayında çoktan duyulmuştu. Teknoloji grubunun atamaları ve ücretlendirme komitesi, yeni CEO adaylarını yönetim kuruluna önerdiği gün bugün olacak. Üç isim olmasına rağmen başında Renault İspanya’nın eski başkanının olduğu bir liste.

Bununla birlikte, geçen yılın Eylül ayında De los Mozos’un Mataix’in yerini alacağı düşünüldüğünde, Valladolid’den gelen adam hala Renault İspanya’nın başkanıydı ve iki ay sonra, Kasım ayının sonunda, onun takımdan ayrılmasına kadar değildi. Fransız firması fabrikaların tam dönüşümünde.

Ocak 2023’te elmas firmasına 43 yıl bağlı kaldıktan sonra kesin olarak veda etti. Junta de Castilla y León başkanı Alfonso Fernández Mañueco’nun yanı sıra bölge yöneticisinden geniş bir temsilciliğin de katıldığı etkinlikte, bir esnafın oğlu olması nedeniyle profesyonel kariyerine dair bir gezinti yapıldı. Confederation de Cuadros’tan Nissan’daki zamanına ve Renault’ya dönüşüne kadar sendikacı. Yetkililer, işadamları, sendikacılar ve medya mensuplarıyla vedalaşırken, “Hala çırağım, artık beyaz saçlıyım” dedi. “Yapılan işlerden, yapılan görevlerden memnun ve dünyayı gezdikçe kıymeti daha çok anlaşılan bu topraklardan gurur duyarak” ayrıldığını da kaydetti. “Burada yaptığımız melezler en çok satan arabalar. Zaman beni haklı çıkardı” dedi.
 
Üst