Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Iraklı öğrenci, İstanbul’da yaşadığı taksi problemini anlattı

Beykozlu

New member
Gençlerin toplumsal medyada ve sokakta yaşadıkları olayları gündeme getirmek üzere başlayan Meslenin Özü programının birinci kısmında, taksi meselesine değinildi.

Z neslinin sıkıntılarından cümbüş anlayışına kadar biroldukça mevzunun gündeme getirileceği Sorunun Özü programının birinci konuğu, Iraklı öğrenci Ahmed Alsher oldu.

Ensonhaber editörü Meliha Balaman moderatörlüğünde gerçekleşen programda; taksicilerden Trabzon’da öğrenci olmaya, TikTok’tan tabir özgürlüğüne sürükleyici bir sohbet gerçekleşti.

Taksi anısını anlattı

Bindiği bir takside başından geçen olayı anlatan Ahmed Alsher, kamerasının çalındığını düşündüren anısını aktardı.


Trabzonlu öğrenci işlerinin futbol sevgisi

Bir devir Trabzon’da öğrenci olduğunu da belirten Alsher, okulundaki öğrenci işlerinin kendisini nasıl fanatik bir Trabzonsporluya çevirdiğini Türkçeyi şiveyle öğrendiğini aktardı.


Türk gençlerinin toplumsal medya kullanmasına kıyaslama

Programda, bununla birlikte Irak ile Türkiye gençlerinin toplumsal medya kullanmasındaki farklılıklara da yer verildi.

Kendi ülkesiyle kıyasladığı vakit Türkiye’nin daha özgür bir ülke olduğunu tabir eden Ahmed Alsher, Türk gençlerinin her mevzuda fikrini korkusuzca toplumsal medyadan belirtmesini takdir etti.


Tamamı YouTube kanalımızda olan görüntüyü izlemek için buraya

Borsa Robot

Borsada çıkar oranları zirvede!

Futbol

Galatasaray, Altay’ı tek golle geçti

Futbol

Trabzon için uçak biletleri tükendi

 
Üst