Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

İrem Derici yarı çıplak pozuyla düşman çatlattı! “Ateşi seviyorum, gönlüm alev alev”

Beykozlu

New member
21 Mart 1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelen İrem Derici, O Ses Türkiye Müsabakası’nda bahtını denedi. Hülya Avşar’ın elediği Derici, çabucak sonrasında kendi imkanlarıyla müzik çıkarmaya başladı.

Birbirinden hoş müziklere imza atan Derici, Kalbimin Tek Sahibi’ne ile rekor kırdı ve tüm Türkiye’de tanınmaya başlandı.

Mimar Sinan Hoş Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Piyano Kısmı ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyoloji’yi bitiren Derici, yeni müziklerini hayranlarıyla buluşturmaya da devam ediyor.

Bugüne kadar yaptığı her hareket ve telaffuz ile olay olan İrem Derici, bir devir yaşadığı sıhhat problemleriyle da gündem olmuştu.

Şimdilerde yaşadığı güç günleri geride bırakan ve yeni müziğini Youtube üzerinden sevenlerine ulaştıran Derici, toplumsal medya paylaşımlarıyla da olay oluyor.

Sosyal medya hesabından paylaştığı gözü pek kareleriyle isminden kelam ettiren Derici, ayna pozuyla adeta büyüledi.

İrem Derici’ye yorum yağdı

Şarkıları ile 7’den 70’e her insanın gönüllerinde taht kuran İrem Derici, hoşluğunu bir sefer daha konuşturdu. Sarı saçları ve kusursuz fiziği ile olay olan Derici, ayna pozu verdi.

Ayna pozu ve derin dekoltesi daha sonrası İrem Derici’ye yorum yağdı. Sık sık paylaştığı fotoğraflarına altına düştüğü notlarla da dikkati çeken Derici için “Seksi” olduğu söylendi.
 
Üst