Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Isabel Salazar, Telefónica Vakfı Yeni Genel Müdürü

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
3 Temmuz Perşembe 2025, 23:04

| Güncellendi 23: 10h.

Isabel Salazar Páramo, operatörün “bu yıllarda cömertliğini ve performansını takdir ettiği” Luis Prendes'in yerine Telefónica Vakfı'nın yeni genel müdürü olacak. Yeni karargah, Javier Gutiérrez-Bolívar'ın İnovasyon ve Strateji Genel Müdür Yardımcısı olarak atanması ile Dönüşüm, Verimlilik ve Destek Genel Müdür Yardımcısı olarak Iñigo Audibert ile tamamlandı.

Yeni İnovasyon ve Strateji Alt Direktörü Kültürel İnovasyon ve Eleştirel Düşünme Alanları (Pablo Gonzalo); Sosyal İnovasyon, İstihdam, Eğitim ve Gönüllü (Inés Temes); ve teknolojik yatırım portföyleri. Kendi dönüşüm, verimlilik ve destek genel alt bölümleri dijital dönüşüm ve verimlilik, yönetim ve finans ve insanlar (Susana Prieto) 'nın gruplarını gruplandıracaktır.

Buna karşılık, İcra Başkanlığı'na (Luisa Alli) eklenen adres, iletişim ve pazarlama alanlarını (Lydia Loste) ve ayrıca kurumsal ilişkileri (Joan Cruz) yönetecektir. Son olarak, yasal alan ve 'uyum' ile Profuturo Vakfı ile koordinasyon, doğrudan yeni genel müdüre bağlı olacaktır.

Telefónica Vakfı'nın genel başkanı Enrique Goñi, yeni yönle organizasyonun “teknolojik olarak diferansiyel yeniliğe odaklanacağına” inanıyor. Bu, Avrupa ölçek teknolojileri neslini rekabetçi ve etik olarak teşvik eden stratejilerin, fikirlerin ve tekliflerin teşvik edilmesinde bir “Avrupa referansı” olmayı amaçlamaktadır.

20 yıllık deneyim

Salazar, Papalık Üniversitesi Comillas'tan (ICADE-E1) işletme alanında hukuk derecesi ve diplomasına sahiptir. Telefónica Vakfı'nın yasal tavsiye ve 'uyum' direktörü olarak görev yapmaktadır. Ve kurumsal iş ve temel alanda 20 yıllık deneyime sahiptir.

Profesyonel kariyerine büyük tüketim sektöründe başladı ve 2011 yılında Telefónica grubunun genel sekreterliğine katıldı. Diğer sorumlulukların yanı sıra, Sartups'un Telefónica'nın hızlandırıcısı olan Wayra, aynı zamanda Profuturo Vakfı'ndan da, Telefónica grubunun 'uyumunun' küresel yönünde bütünlükten sorumlu olmanın yanı sıra.

Javier Gutiérrez-Bolívar'ın Madrid Otonom Üniversitesi'nden Ekonomik ve İş Bilimleri alanında bir derecesi var. 2008 yılında Telefónica'ya, sigortalar ve kurumsal satın alımlar alanında, özellikle Latin Amerika'daki projelerde, kurumsal işlemlere odaklanarak katıldı.

Zaten 2021'de Telefónica Hispam Kurumsal Gelişim Müdürlüğü'nü, ittifak, birleşme ve devralmaların önde gelen projelerinden sorumlu olduğunu ve bölgenin farklı ülkelerinde varlıkların optimize edilmesine ve hızlanmaya izin veren yatırımcıların dahil edilmesinden sorumlu oldu. 2024'ten bu yana Stratejik tanımında Telefónica Vakfı'nı destekledi.

Buna karşılık Iñigo Audibert, Madrid Complutense Üniversitesi'nden İşletme ve Yönetim Derecesi'ne sahiptir. 2002 yılında telefon grubuna katıldı ve burada müdahale, denetim ve kurumsal denetim gibi farklı iç kontrol alanlarında çalıştı.

Daha sonra, 2011 yılında Latin Amerika için yönetim kontrolü başkanı olarak Fundación Telefónica'ya katıldı ve proje yönetim ofisine liderlik etti. 2019'dan bu yana Fundación Telefónica'nın finans, süreçleri ve kontrolü küresel yöneticisidir ve daha sonra sosyal eylem ve gönüllü alanını üstlenmiştir.

Yorum

Bir Hata Bildir