Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

İspanya Ekonomik ve Sosyal Konseyi Başkanı Antón Costas, Leonoticias Ekonomik Forumunda

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
İspanya Ekonomik ve Sosyal Konseyi Başkanı Antón Costas, 21 Eylül Çarşamba günü Leon'da Laboral Kutxa, Hotel Infantas de León, Riello belediye binası, Valverde de la belediye binası Virgen ve sponsorluğunda Leonoticias Ekonomik Forumu'nda oynayacak. Gordonzello ve Incibe'nin işbirliği.


Leonoticias Ekonomik Forumu



Sabah 9.30'da başlayacak toplantı Hotel Infantas de León'da gerçekleştirilecek. Kesin onay sırasına göre gerçekleştirilecek olan katılım, doğrudan dijital davetiye yoluyla, 983412106 numaralı telefonu arayarak veya [email protected] e-postası gönderilerek yapılabilir.

Antón Costas'ın müdahalesi '2024 ve sonrası için ekonomik perspektifler ve zorluklar' başlığını taşıyor ve ardından katılımcılarla bir tartışma başlayacak.


Leonoticias Ekonomik Forumuna Davet


Anton Kostas



Antón Costas, Hükümetin sosyoekonomik ve çalışma konularındaki danışma organı olan Ekonomik ve Sosyal Konseyin (CES) başkanıdır. Bu danışma çalışmasına ek olarak CES, yetkisi dahilindeki konularda analiz ve tartışmaların yayılması konusunda işbirliği yaparak hem ulusal hem de uluslararası düzeyde kurumsal faaliyetler yürütmektedir.


Barselona Üniversitesi'nde Endüstri Mühendisi, Ekonomist, Ekonomi Doktoru ve Ekonomi Politikası Profesörü olan Antón Costas, ilgi alanlarını ve akademik araştırmalarını politika oluşturma süreçlerinin ekonomi politiği ve fikirlerin, çıkarların ve kurumların rolü ile ilişkilendirmektedir.

Ayrıca, hükümetlere ve parlamentolara kamu politikası konusunda tavsiyelerde bulunmak üzere farklı uzman komisyonlarına başkanlık etmiş ve bu komisyonların bir parçası olmuştur. Kendisine 2019 yılında İspanya Ekonomistler Genel Konseyi tarafından Ekonomiye Hizmette Büyük Liyakat Nişanı verilmiştir.

Ülkemizin mevcut durumunun ve ekonomik geleceğinin tartışılacağı, büyük uzmanların yer aldığı bir ekonomik foruma katılmak için eşsiz bir fırsat.
 
Üst