Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Kanseri yendi, annesi araba ikram etti

Leila

Global Mod
Global Mod
Dilek Onay, 5 yıldır çaba ettiği tiroid kanserini yenen 20 yaşındaki kızı Yağmur Canalp için kutlama düzenleyip, araba ikram etti.

Gölcük’te yaşayan Kocaeli Üniversitesi Elektronik Haberleşme Mühendisliği öğrencisi Yağmur Canalp, 2017 yılında tiroid kanserine yakalandı. Yaklaşık 5 yıllık bir tedavi sürecinin akabinde Canalp, yaptırdığı son tabip denetiminde sonuçları olumlu çıktı.

Gelen haberi büyük sevinçle karşılayan annesi Dilek Onay, kızının kanseri yenmesi niçiniyle ailesi ve yakın arkadaşlarının da bulunduğu bir kutlama düzenledi. Onay, kızına araba ikram etti. Düzenlenen kutlama sırasında büyük sevinç ve duygusal anlar yaşandı. Hastalık sürecinde şiddetli bir çaba yaşadığını söz eden Yağmur Canalp, “Bu süreç kimi vakit zordu, kimi vakit kolaydı fakat anladığım kadarıyla her şey beşerde bitiyor. Bana takviye olan aileme ve hekimlerime epey teşekkür ediyorum onlar her vakit yanımdaydılar. kimi vakit hiç bitmeyeceğini düşündüm lakin hayli şükür bugün bitti. Tüm hastalara şifa diliyorum” dedi.


‘HALA ŞOKTAYIM’

Kızının güzelleşmesi haberini büyük bir sevinçle karşıladığını anlatan anne Dilek Onay, “Benim için epeyce güç bir müddetçti. Hala kendime gelemedim, hala şoktayım. Birinci duyduğumuz vakit kendimizi kaybetmiştik. Kızım fazlaca kuvvetliydü, derslerine çalışmaya devam etti. Bunun yanında hastalıkla da savaştı. Hazır yiyeceklerden bir süre epey uzak kaldı. Tabiplerimiz fazlaca yeterliydi. Çok şükür bu hastalığı el birliğiyle yendik” dedi. (DHA)

Okumaya devam et...
 
Üst