Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Kardeşlerim’in Asiye’si bembeyaz atla poz verdi, ortalığı yaktı geçti! ‘Aman Rabbim bu nasıl güzellik’

Beykozlu

New member
Direktörlüğünü Serkan Birinci’nin üstlendiği, senaryosunu Gül Abus Semerci’nin kaleme aldığı ATV’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, her kısmıyla izleyicilerden tam not almayı başarıyor.

Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Simge Selçuk, Celil Nalçakan, Ahu Yağtu, Su Burcu Yazgı Coşkun, Bilal Yiğit Koçak ve Onur Seyit Yaran gibi isimleri buluşturan Kardeşlerim dizisi, cumartesi akşamlarına damga vuruyor.

Anne ve babasını kaybeden kardeşlerin ömrünü anlatan ve hüzünlü kıssasıyla milyonları ekrana kilitleyen dizide Asiye karakterini genç yetenek Su Burcu Yazgı Coşkun canlandırıyor.

Dizide Doruk karakterine hayat veren Onur Seyit Yaran ile ortalarındaki ahenkle dikkati çeken Su Burcu Yazgı Coşkun, sempatik halleri ve konuşma stiliyle beğeni topluyor.

Toplumsal medyayı çok etkin kullanan Coşkun, argümanlı paylaşımlarıyla isminden kelam ettirmeye devam ediyor.

Instagram’da 3 milyona yakın takipçisi bulunan 17 yaşındaki hoş oyuncu, son pozuyla da ilgi odağı oldu.

Beyaz atla poz verdi

15 Nisan 2004 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Su Burcu Yazgı Coşkun, oyunculuğa 2012 yılında çabucak hemen çocukken başladı.

Sana Bir Sır Vereceğim, Bizi Hatırla, Aşk bir daha, Kadın, Kuzgun, Kırmızı Oda üzere projelerde yer alan Su Burcu Yazgı Coşkun, Kardeşlerim dizisinde hayat verdiği Asiye karakteriyle yıldızını parlattı.

Duru hoşluğu ve başarılı performansıyla göz dolduran Yazgı Coşkun, bembeyaz atla verdiği pozla ilgi odağı oldu.

Hoş oyuncunun beyaz atlı paylaşımı, hayranları tarafınca beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Genç oyuncuya, ”Melek üzere olmuşsun”, ”Çok güzelsin”, ”Biri nazar duası okusun”, ”Aman Rabbim bu nasıl güzellik”, ”Her zamanki üzere muhteşemsin” formunda yorumlar yapıldı.
 
Üst