Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Kardeşlerim’in Harika’sının kız kardeşini görür görmez nutkunuz tutulacak! ‘Yok bu biçimde bir güzellik’

Beykozlu

New member
Direktörlüğünü Serkan Birinci’nin üstlendiği, senaryosunu Gül Abus Semerci’nin kaleme aldığı ATV’nin reyting rekorları kıran Kardeşlerim dizisi, ikinci dönemiyle da izleyicilerden büyük ilgi görüyor.

Başrollerinde Bilal Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran, Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy, Cüneyt Mete, Ahu Yağtu ve Simge Selçukk’un yer aldığı Kardeşlerim dizisi, cumartesi akşamlarına damga vuruyor.

Anne-babasız kalan kardeşlerin hayata tutunma çabalarını ve başlarından geçen olayları husus edinen Kardeşlerim dizisi, usta oyuncuların yanı sıra genç yeteneklere de fırsat tanıyor.

Milyonları ekrana kilitleyen dizide Mükemmel karakteriyle izleyici karşısına çıkan Beğenilen Türker de bu genç yetenekler içinde yer alıyor.

Dizideki rolüyle herkese saç baş yolduran Beğenilen Türker, başarılı oyunculuğunun yanı sıra hoşluğuyla de kendine hayran bırakıyor.

Kardeşlerim yardımıyla tanınan ve kariyerinde süratle yükselen Türker, son periyodun en epey merak edilen isimleri içinde yer alıyor.

Hakkında araştırma yapanlar yetenekli ismin kız kardeşini görür görmez gözlerine inanamıyor.

OYUNCULUĞA SÜPER YÜZYIL İLE BAŞLADI

17 Eylül 1995 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Gözde Türker, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro kısmından mezun oldu.

Mesleğine 2013 yılında Süper Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Safiye Sultan rolüyle başlayan Gözde Türker, akabinde Poyraz Karayel dizisinde uzunluk gösterdi.

Kardeşlerim dizisinin en epeyce dikkat çeken isimlerinden biri olan Türker, geçtiğimiz yıl Anıl Güler ile dünya konutuna girdi.

26 yaşındaki hoş oyuncunun düğünündeki isimlerden biri de opera mezunu sanatçı ablası Buse Türker’di.


İBRAHİM TATLISES TARAFINDAN KEŞFEDİLDİ

Beğenilen Türker’in ablası Buse Türker, İbrahim Tatlıses tarafınca keşfedilen isimlerden biri.

Ünlü müzikçi Buse Türker, İbrahim Tatlıses’in konserindeki performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

Konserde seslendirdiği ”Berivan’ım” türküsüyle bir anda Türkiye’nin tanıdığı bir isim haline gelen Türker, 13 yaşında ”Canlı Canlı Buse Türker” isimli albümünğ çıkardı.


HOŞLUĞUYLA BÜYÜLÜYOR

Beğenilen Türker’in ablası Buse Türker, toplumsal medyayı pek faal kullanan isimler içinde yer alıyor.

Instagram’da 7 bin takipçisi bulunan Buse Türker, paylaşımlarıyla takipçilerini mest ediyor.

Sapsarı saçları ve masmavi gözleriyle dikkati çeken Türker’in paylaşımlarına beğeni ve yorum yağıyor.

Ünlü müzikçiye, ”Kardeşlerim dizisine gel”, ”Gözde’yi sollamış”, ”Yok bu biçimde bir güzellik”, ”Güzellik abidesi” üzere yorumlar yapılıyor.




ü
 
Üst