Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Kasaba Doktoru’nun Leyla’sı Hazal Subaşı’nın eski aşkı Ezel’in psikopatı çıktı!

Beykozlu

New member
Tescilli hoş Hazal Subaşı, oyunculuk eğitimlerinin hakkını veriyor.

Kasaba Tabibi dizisiyle ekranlara geri dönen Subaşı, Hekim Leyla karakteriyle beğenileri topladı.

Hoşluğu ve başarısı ile dikkat çeken Subaşı, ismini birinci vakit içinderda “Adını Sen Koy” dizisi ile duyurdu.

Setlere orta vermeyen Hazal Subaşı; Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Dilan Çiçek Deniz, Kubilay Aka ve Necip Memili’nin başrolünü paylaştığı Çukur dizisinde Irmak karakteri ile büyük bir çıkış yakaladı.

Çukur dizisi mesleği kadar aşk ömrünü da değiştirdi. Şubası, rol arkadaşı olan yıldız isme gönlünü kaptırdı.

İstek Kocaoğlu Hazal Subaşı aşkı

Hazal Subaşı, ismini Ezel dizisi başta olmak üzere Karadayı, Kuzey Güney, İçerde ve son olarak Çukur ile duyuran İstek Kocaoğlu ile sevgiliydi.

Show TV’nin fenomen dizisi Çukur setinde aşkları alevlenen çift, yaklaşık 3 yıl beraberlik yaşadı.

Çoklukla kameralardan uzak olan Subaşı ve Kocaoğlu, romantik pozlarını toplumsal medya hesaplarından paylaşmayı ihmal etmedi.

Memnunluğu evlilikle taçlandırması beklenen çiftten, hayranlarını üzen bir haber geldi. Yollarını ayıran ikili, toplumsal medyadan duyurdu.


İstek Kocaoğlu, ayrılık sonucu ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Dünyanın ve ülkemizin fazlaca güç süreçlerden geçtiği, acı kayıplar verdiğimiz bu günlerde gündemi meşgul etmek istemesek de paylaşmak durumunda kaldık. Hazal Subaşı ile 2019 yılından beri devam eden alakamızı sonlandırmış bulunmaktayız. Birbirimize karşı hürmet duyarak verdiğimiz bu sonucumıza siz bedelli basın mensubu arkadaşlarımızdan da tıpkı yaklaşımı bekliyoruz. Bu süreçte bize gösterdiğiniz hassaslık için teşekkür ederiz.”




 
Üst