Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Kavak Yelleri’nin atarlı aşçısı Halil’ini bakılırsan ‘yaşlanmışız’ diyor…

Beykozlu

New member
2007-2011 yılları içinde Kanal D’de yayımlanan gençlik ve drama cinsindeki dizi Kavak Yelleri, milyonların merakla takip ettiği yapımlardandı.

Birinci kısmı 31 Mayıs 2007 tarihinde yayınlanan ve 30 Ağustos 2011’de “Ve Dünya Bizi Yakınlaştırmak İçin Döndü” isimli 170. kısmı ile final yaparak sona eren Kavak Yelleri macerası 5 dönem sürdü.

Bir Ege kasabası olan Seferihisar’da yaşayan Deniz (İbrahim Kendirci), Aslı (Pelin Karahan), Efe (Dağhan Külegeç) ve Mine’nin (Aslı Enver) kıssaları etrafında dönen dizi, konusu ve karakteriyle büyük bir ilgi gördü.

Kavak Yelleri oyuncuları yıllar daha sonra dahi izleyicilerin gündemindeki yerini koruyor.

Dizide Emre Ertunç’un canlandırdığı sempatik lakin atarlı tutumlarıyla dikkat çeken aşçı Halil karakteri de hafızalara kazındı.

Sahnelere devam ediyor

Çok sayıda tiyatro oyununda sahne almış, ayrıyeten epey sayıda dizi ve sinema projesi ile de izleyici karşısına çıkmıştır.

En kıymetli çıkışını ‘Kavak Yelleri’ adlı televizyon dizisi ile yaşayan başarılı oyuncu, Paşa Gönlüm, Ayaz, Memnun Ol Kâfi, Kelebeğin Düşü, Sol Şerit, Kurtlar Vadisi Vatan, Kiraz Mevsimi, Bensiz, Kanlı Postal gibi bir hayli üretimde da yer almıştır. Ayrıca Çok Hoş Hareketler Bunlar kadrosunda da yer almıştır.

Sahnelerden kopamayan oyuncunun son hali, Kavak Yelleri izleyicilerinin merak konusu oldu.

yıllar geçmesine karşın hiç değişmeyen oyuncu, adeta vakte meydan okuyor.

İşte Kavak Yelleri’nin Halil’i Emre Ertunç’un şimdiki hali…
 
Üst