Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü yeni yarışmacı kim? Furkan Can Ağca kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor?

Beykozlu

New member
ilk vakit içinderda 2015 yılında yayınlanan Kısmetse Olur programı, yepisyeni dönemiyle Youtube platformunda seyircisiyle buluştu.

12 Aralık 2022 Pazartesi günü, 5 yıl ortadan daha sonra Kısmetse Olur Aşkın Gücü ismiyle ve ünlü sunucu Hikaye Serter’in sunumuyla haftanın 6 günü yayınlanmaya devam ediyor.

9 gelin ve 9 damat adayının birebir konutta vakit geçirdiği programda, dün akşam birinci eleme heyecanı yaşandı.

Yayınlandığı birinci kısımdan itibaren büyük bir ilgiyle izlenen Kısmetse Olur Aşkın Gücü’nde birinci veda eden isim Kaan oldu.

Kaan’ın müsabakadan ayrılmasının akabinde bir damat adayı dahil oldu. Dış görünüşüyle kızların kalbini fetheden yeni damat adayı, izleyiciler tarafınca da merak konusu oldu.

Aybüke ile olan dansından daha sonra isminden kelam ettiren Furkan Can Ağca kimdir? Kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor? İşte merak edilenler…

Kısmetse Olur Furkan Can Ağca kimdir?

Kısmetse Olur müsabaka programına Aybüke’ye talip olarak katılan Furkan Can Ağca, 14 Mayıs doğumludur, fakat doğum tarihi bilinmiyor. 1.89 uzunluğunda olan Furkan, modellik yapıyor. Babası ise İstanbul Kapalıçarşı’nın büyük kuyumcularından biri.

Dış görünüşüyle dikkat çeken Furkan, Aybüke’ye talip olarak geldi ve Aybüke ile dans etti. Akabinde Cansel için kırmızı odaya gitti.


Kısmetse Olur yarışmacıları

Gelin adayları:
Aybüke, Şeydanur, Simge, Yeliz, Yaren, Cansel, Tuğçe ve Ayşenur, Merve.

Damat adayları: Zeyd, Tolga, Bilek, Sedat, Serdar, Erhan, Erol ve Oğulcan, Furkan.
 
Üst