Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü yeni yarışmacı kim? Gelin adayı Eslem’in hayatı ve Instagram adresi

Beykozlu

New member
ilk vakit içinderda 2015 yılında yayınlanan Kısmetse Olur programı, yepisyeni dönemiyle Youtube platformunda seyircisiyle buluştu.

12 Aralık 2022 Pazartesi günü, 5 yıl ortadan daha sonra Kısmetse Olur Aşkın Gücü ismiyle ve ünlü sunucu Hikaye Serter’in sunumuyla haftanın 6 günü yayınlanmaya devam ediyor.

9 gelin ve 9 erkek adayının tıpkı meskende vakit geçirdiği programda, dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Gelin adaylarından Tuğçe ve damat adaylarından Zeyd eleme potasına girdi.

Haftanın birincileri Yaren ve Erol oldu. 15 bin TL’lik mükafatı Erol kazanarak kendi meskenini korudu ve dün akşam veda eden isin Tuğçe oldu.

Her hafta olduğu üzere bu hafta da yeni bir yarışmacı dahil oldu. Hoşluğu ve sempatikliği ile dikkat çeken yeni yarışmacının kim olduğu araştırılıyor.

Kısmetse Olur Eslem kimdir?

Kısmetse Olur Tuğçe’nin elenmesiyle gelin adayı olarak dahil olan yeni isim Eslem Sena oldu. 21 yaşındaki Eslem, kısa müddette erkek meskenlerinin beğenisini topladı.

Ayrıca sesinin hoş olduğunu belirten Eslem, sempatikliği ile çizgi sinema karakterine benzetildi. Instagram’da “esleemsena” kullanıcı ismindeki Eslem’in 3.400 takipçisi bulunuyor.


Erkekler konutuna tanışmaya giden Eslem’e, Bilek ”Diksiyonun epey hoş, müzik söylemeni isterim.” dedi. Zeyd ise ”Çizgi sinema anime karakterlerine benziyorsun, kalemle çizilmiş üzeresin.” dedi.
 
Üst