Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Kurs Casanova Akademisi’nde başlıyor

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
14 Eylül 2023 Perşembe, 10:39

| 16:15’te güncellendi.








olman gerekiyor kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.


Giriş yapmak











  • Bağlantıyı kopyala






  • Naber






  • Facebook






  • heyecan






  • LinkedIn






  • Telgraf

Kuaförlük, estetik, berberlik ve makyaj eğitimine adanmış 40 yılı aşkın süredir Casanova Akademisi (Calle Arco de Ánimas, 1, León), güzellik ve eğitim dünyasında ulusal ve yerel bir referans olmayı garanti ediyor. Casanova Akademi, 16 Ekim’de Pazartesi-Cuma günleri arasında 09.30-17.00 saatleri arasında iki vardiya halinde başlayacak yeni akademik yıl için kayıt dönemini açtı.

Eğitim alanındaki deneyimi ve itibarı ile birlikte büyük bir profesyonel ekibi, ulusal çapta 35.000’den fazla öğrenciye eğitim vermiş olan bu Akademinin başarısını desteklemektedir.

Bazı kurslar Yüksek Kuaförlük Teknisyenliğinden Estetik Teknisyenliğine veya Tırnak Teknisyenliğine kadar değişir ve altı ay ile iki yıl arasında sürer. Academia Casanova bu nedenle sektördeki en son trendlere ve tekniklere uyarlanmış kapsamlı, kaliteli bir eğitim sunmaktadır. Ayrıca Akademi’de dahili bir istihdam havuzu sunuyorlar ve kurs bittiğinde %100 istihdam edilebilirliği garanti ediyorlar.


Farklı eğitim teklifleri



Casanova Akademi, teknik bilginin ötesine geçen, kapsamlı bir eğitime dayanan eğitim modeliyle öğrencilerinin, geleceklerini şekillendirecek beceri, tutum ve meslek sevgisini geliştirmelerini amaçlıyor.

Bu sayede Casanova Akademi, 2023 yılı için Yüksek Kuaförlük Teknisyeni kursunu sunmaktadır. Kuaförlük alanına yeni başlayan ve gerekli bilgi ve becerileri en temel seviyelerden edinmek isteyen kişiler için özel olarak tasarlanmış bir kurstur. Teori ve uygulama arası 24 ay ve 2.000 saat süren kursta büyük oranda gerçek modellerle uygulamalar yer alıyor. İlk yıl protokol ve müşteri hizmetleri, saç analizi, yıkama teknikleri, kozmetoloji, renk ölçümü, işaretleme, el kurutma veya kesime başlama derslerinin verildiği, ikinci kursta ise yapının derinleştirildiği ve kadınsı, erkeksi bir kurs. ve berber kesim teknikleri, vizajizm, ağartma teknikleri, öne çıkanlar, dalgalar veya pazarlama ve sosyal ağlar.

Ana resim - Kurs Casanova Akademisi'nde başlıyor



İkincil resim 1 - Kurs Casanova Akademisi'nde başlıyor



İkincil resim 2 - Kurs Casanova Akademisi'nde başlıyor



Casanova Akademi’nin sunduğu kurslardan bir diğeri de cilt bakım teknikleri, makyaj, vücut bakımları, şekillendirme, tırnak bakımı ve göz tasarımı konularında eksiksiz ve güncel bir eğitim olan Yüksek Estetik Teknisyenidir. Öğrenci 24 ay süreyle estetik alanında yüksek teknisyenlik derecesi ve Yarı Kalıcı Emaye sertifikası alacaktır. İlk yıl Estetik İşlemlerde Güvenlik ve Hijyen, Epilasyon Yöntemleri, Yüz Teşhisi, ikinci yıl Vücut ve yüz masajı protokolleri ve teknikleri veya İleri Epilasyon Teknikleri gibi çeşitli konuları içeren 2.000 pratik ve teorik saatlik kurs. kurs.



Daha fazla bilgi



Casanova Akademisi


Calle Arco de Animas, 1, Leon

Telefon 987 24 92 62


Son trendler



Tırnaklar son yıllarda her güzellik merkezinin ilgi odağı haline geldi ve Casanova Akademisi’nde öğrencilerin altı modüle bölünmüş, 160 saat süreli Kapsamlı Yüksek Tırnak Teknisyeni kursunu gerçekleştirme fırsatını kaçırmak istemediler. el ve ayaklara yönelik estetik uygulamaları, yarı kalıcı oje ve torna kullanımına giriş, jel tırnaklar, akrilik tırnaklar, akrijel ve tırnak sanatını öğrenin.

Ayrıca berberlik ve erkek kesimindeki en son trendler, öğrencilerin müşteri hizmetleri ve satış, tasarım, bakım gibi çeşitli konuları öğrenecekleri 240 pratik ve teorik saat süren Erkek Kesim ve Berberlik kursu ile Akademi’de öğrenilebilmektedir. sakal ve bıyık tıraşı ve ritüelleri; renk değişiklikleri veya erkek stilleri ve saç modelleri.

Casanova Akademisi’ni kuaförlük, estetik ve kişisel güzellik alanında ulusal ve yerel bir referans haline getiren çeşitli akademik olanaklar. Bugün en çok rağbet gören mesleklerden birini öğrenmek için en iyi yer, Leon’daki Casanova Akademisi’dir.





Hata bildir
 
Üst