Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Kurtlar Vadisi’nde Polat Alemdar’ın karısıydı! O isim bomba bir projeyle ekranlara dönüyor

Beykozlu

New member
2003 yılında yayın hayatına başlayan aksiyon, dram ve politik tıptaki Kurtlar Vadisi dizisinin birinci serisi toplam 4 dönem sürdü ve 97. kısımda final yaparak ekranlara veda eti.

Başrollerinde Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun ve Kenan Çoban üzere usta isimlerin yer aldığı Kurtlar Vadisi dizisinin ilerleyen senelerda biroldukca serisi çekildi.

Bu serilerden biri olan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Necati Şaşmaz’ın hayat verdiği Polat Alemdar karakteri, Elif öldükten daha sonra annesinin zoruyla evlendi.

Polat Alemdar’ın karısı Ebru Duru karakterine ise başarılı oyuncu Hatice Şendil hayat verdi.

Performansıyla milyonların beğenisini kazanan Hatice Şendil, oyunculuğunun yanı sıra hoşluğuyla de dikkatleri üzerine çekti.

Son olarak Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde Terken Hatun rolüyle izleyici karşısına çıkan Hatice Şendil, bir süre ekranlardan uzak kaldı.

38 yaşındaki hoş oyuncu, iki yıllık ortanın akabinde Fox TV’nin tezli dizisiyle ekranlara dönme sonucu aldı.

Yeterlilik dizisiyle ekranlara dönüyor

Hoş oyuncu Hatice Şendil, başrolünü İsmail Demirci, Sera Kutlubey ve Perihan Savaş üzere başarılı isimler ile paylaştığı Fox TV’nin yeni dizisi Güzellik’in takımına dahil oldu.

Direktör koltuğunda Murat Öztürk’ün oturduğu Medyapım imzalı Uygunluk dizisi, birinci tanıtımıyla dikkatleri çekmeyi başardı.

Güney Kore dizisi The Queen’s House’tan uyarlanan ve yaz dizileri içinde yerini alacak olan Yeterlilik dizisi, bir ihanet öyküsünü anlatacak.


Uygunluk dizi konusu

Dün akşam birinci tanıtımı yayınlanan dizide; Neslihan’ın (Hatice Şendil) dışardan bakıldığında harika, gıpta edilen bir hayatı vardır.

Neslihan da bu ilüzyona inanmış, kusursuz bir ömür sürdüğünü zannederken hayatta en güvendiği insanın, kocasının (İsmail Demirci) onu uzun vakittir aldattığını öğrenir.

Üstelik de kardeşi yerine koyduğu Damla’yla (Sera Kutlubey). Üstüne bastığı bütün taşlar yerinden oynar ve Neslihan doğruyu yanlışı, iyiyi kötüyü bir daha sorgulamak, bir daha manalandırmak zorunda kalır ki bir daha ayağa kalkıp, kendi için, ailesi için, çocukları için çaba edebilsin…
 
Üst