Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Kurtlar Vadisi’nin efsanesi Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’na geliyor! O isim terör estirecek

Beykozlu

New member
Yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca’nın üstlendiği, senaryosunu Mustafa Burak Doğu ve Ethem Arslan’ın kaleme aldığı TRT 1’in sevilen dizisi Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı, her kısmıyla nefes kesiyor.

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Buyruk Benderlioğlu ve Pelin Akil’in yer aldığı Es Sinema imzalı Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisi, her geçen kısım reytinglerdeki muvaffakiyetini artırıyor.

Perşembe akşamları seyircisiyle buluşan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi, İshak, Oruç, Hızır ve İlyas’ın tehlikelere göğüs gerip yükselerek denizlerin fatihi olmalarını ve Barbaros kardeşlere dönüşme serüvenini anlatıyor.

Son olarak ünlü oyuncu Buyruk Benderlioğlu’nun dahil olduğu diziye, yeni bir oyuncu daha katıldı.

MEHMET POLAT BARBAROSLAR’IN TAKIMINDA

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin 24 Şubat Perşembe akşamı ekranlara gelecek olan 21. kısım fragmanı yayınlandı. Fragmanla bir arada diziye yeni bir oyuncunun dahil olduğu öğrenildi.

Kurtlar Vadisi ve Diriliş Ertuğrul üzere efsane dizilerde sergilediği performansla beğeni toplayan usta oyuncu Mehmet Polat, Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı’nın takımına dahil oldu.

Mehmet Polat, dizinin 21. kısmından itibaren Marco Gabriel karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.



BARBAROSLAR: AKDENİZ’İN KILICI 20 KISIM ÖZETİ

Osmanlı casuslarının Kalimnos’un yeraltında zımnî bir geçit kazdığını fark eden Hızır ve Piri Reis, Baba Oruç ile bir arada fethi kalenin altına kazacakları bu kapalı geçitle başlatmayı planlamışlardı. Ancak bu planı Osmanlı karargâhının içine sızdırdığı casusu Martin’den öğrenen Pietro, geçide yerleştirdiği bombalarla Piri Reis, Hızır, Niko ve leventlerinin olduğu yeri patlatmayı başarmıştı. Oruç Reis göçük altında kalan kardeşi Hızır ve leventlerini kurtarabilecek midir? Mesih Paşa başarısız olması halinde kellesini almakla tehdit ettiği Oruç Reis’i öldürecek midir? Oruç Reis içlerindeki casus Martin’i yakalayabilecek midir? Isabel kardeşinin bir casus olduğunu öğrendiğinde ise ne yapacaktır?

Meryem, ağabeyi Pietro’nun onu kandırarak Hızır’ı hançerlettiğini anlamıştı. Şuuru zehirlenmeye devam eden Meryem kaleden kurtulmayı başarabilecek midir? Piri Reis, Osmanlı casuslarını öldüren Salvator’dan intikamını alabilecek midir? Oruç Reis ve leventleri tüm zorluklara karşın Kalimnos’u fethetmeyi başarabilecekler midir?
 
Üst