Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Kurtlar Vadisi’nin Elif’i o denli bir değişti ki, son hali inanılmaz! ‘Polat Alemdar görse tekrar aşık olur be’

Beykozlu

New member
2003 yılında Show TV ekranlarında “Bu bir mafya dizisidir” sloganıyla yayın ömrüne başlayan Kurtlar Vadisi dizisi, Türk televizyon tarihine damgasını vuran üretimler içinde yerini aldı.

Birinci serisi toplam 4 dönem süren ve 97. kısımda final yaparak ekranlara veda eden aksiyon, dram ve politik tıptaki Kurtlar Vadisi dizisi, o kadar epeyce sevildi ki ilerleyen senelerda biroldukça serisi çekildi.

Her anı heyecan ve aksiyon dolu olan birinci serinin başrollerinde Necati Şaşmaz, Has Namal, Selçuk Prosedür, Oktay Kaynarca, Gürkan Uygun ve Kenan Çoban gibi usta isimler yer aldı.

Üzerinden yıllar geçmesine karşın unutulmayan dizide Necati Şaşmaz’ın hayat verdiği Polat Alemdar karakterinin biroldukça partneri oldu.

Fakat Polat Alemdar, en oldukca Özgü Namal’ın hayat verdiği Elif karakterini sevdi ve onun ismini lisanından hiç düşürmedi.

Hatta Polat, Ebru’ya ”Elif seni seviyorum” demiş ve Memati ”Yengeye Elif dedin usta” diyerek Polat’ı uyarmıştı.

Dizide canlandırdığı Elif karakteriyle büyük bir üne kavuşan Mahsus Namal, sergilediği performansla milyonların beğenisini kazandı.

Oyunculuğunun yanı sıra hoşluğuyla de dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Namal, son haliyle gündeme geldi.

”Polat Alemdar görse tekrar aşık olur”

Kurtlar Vadisi’nin unutulmaz ismi, Polat Alemdar’ın büyük aşkı Elif karakterini canlandıran Özgü Namal, adeta senelera meydan okuyor.

Geçen yllara karşın hoşluğundan hiç bir şey kaybetmeyen Namal, son haliyle kendine hayran bırakıyor.

Saçındaki beyazlarla dikkati çeken Namal’ı nazarannler, ”Polat Alemdar görse tekrar aşık olur” yorumunu yapıyor.

Eşi Ahmet Serdar Oral’ın ani vefatıyla yıkılan hoş oyuncu, uzun vakittir ekranlarda yer almıyor ve çocuklarıyla gözlerden uzak bir hayat sürüyor.

Geçtiğimiz aylarda Muğla’nın Köyceğiz ilçesindeki meskenini boşaltıp İstanbul’a dönen 43 yaşındaki oyuncunun, Kavacık’ta bahçeli bir konut kiraladığı öğrenilmüşti.
 
Üst