Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Kuruluş Osman 112. kısım 2. fragmanı yayınlandı! “Hepinizi bu topraklardan silip süpüreceğiz”

Beykozlu

New member
Bozdağ Sinema imzalı, birinci kısmı 20 Kasım 2019 tarihinde yayınlanan Kuruluş Osman dizisinin, direktörlüğünü Metin Günay, senaryosunu ise Mehmet Bozdağ’ın kaleme alıyor.

Türk imali tarih ve aksiyon çeşidindeki Kuruluş Osman dizisi, 4. dönemiyle ATV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor.

Dizinin son kısmında İsmihan Sultan tarafınca tuzağa düşürülen Bala Hatun, zindana düşüyor. Bala Hatun ve Pir Edebalı Marmaracık Hisarı’nda tutsak ediliyor.

Osman Beyefendi ise onları kurtarmak için yola koyuluyor. Pekala Osman Beyefendi, Bala Hatun ve Pir Edebalı’yı kurtarabilecek mi? Osman Bey’in düşmanlarının tek isteği ise Sultan Mesud’u almak…

Yeni kısımda neler olacak?

Bala Hatun ve Pir Edebali’yi kurtarmak için Marmaracık Hisarı’na Gelen Osman Bey’i, Hisar’a gelen Sultan Alaeddin teslim alacak. Sultan Alaeddin, kendisini tahttan indirmek için harekete geçen Osman Beyefendi hakkında vefat fermanını veriyor.

İsmihan Sultan, Sultan Alaeddin’in Osman Bey’le ilgili verdiği karardan hoşnut değil. Onun Osman Bey’le ilgili planı hayli diğer olacak. Osman Beyefendi ilgili planını devreye sokabilmek için o’nu Kantakuzenos ve Olof’a kaçırtacak. Osman Beyefendi ise büyük bir tuzak kuruyor. İşte yeni kısımda yaşanacaklar…
 
Üst