Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Kuruluş Osman 92. kısım fragmanı: Osman Beyefendi Nikola’nın kellesini alıyor!

Beykozlu

New member
Yönetmen koltuğunda Ahmet Yılmaz’ın oturduğu, senaryosunu Mehmet Bozdağ’ın kaleme aldığı ATV’nin reyting rekortmeni Kuruluş Osman dizisi, milyonları ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Başrollerinde Burak Özçivit, Özge Törer, Yıldız Davet Atiksoy gibi başarılı isimlerin yer aldığı Bozdağ Sinema imzalı Kuruluş Osman dizisi, aksiyon ve heyecan dolu kısımlarıyla adeta nefes kesiyor.

TRT 1’in efsane dizisi Diriliş Ertuğrul’un devamı niteliğinde olan dizi, üç dönemdir reytinglerde rakiplerine göz açtırmıyor.

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi olan dizi, 27 Nisan Çarşamba akşamı 92. kısmıyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Dizinin merakla beklenen 92. kısım fragmanı da yayınlandı. ”Fetih başladı, akın başladı” sözleriyle başlayan yeni kısım fragmanına; Osman Bey’in kararlılığı damga vurdu.

Nikola’ya karşılık İnegöl Kalesi’ni isteyen Osman Bey’in ”Ya kaleyi verip Nikola’yı alırlar ya da Nikola’nın kellesini alıp kaleyi fethetme gururu verirler. Karar onların gaza bizimdir!” sözleri dikkati çekti.

Öte yandan Osman Bey’in Nikola’yı boğmaya çalıştığı görüldü. Pekala Nikola ölecek mi? İşte Kuruluş Osman 92. kısım fragmanı…


Kuruluş Osman 91. kısım özeti

Osman Beyefendi Bilecik’i fethetmek istiyor


Bilecik’te yapılan düğün hazırlığı bütün süratiyle devam eder. Bilecik Tekfuru Justinyanus, Osman Beyefendi ve ailesini öldürmek için nasıl bir atak yapacaktır? Osman Beyefendi ve Hatunları düğün davetlisi kisvesiyle kaleye girerler. Niyetleri Bilecik’i fethetmektir ama hesap etmedikleri bir şey vardır. Osman Beyefendi tekfurların oyununa nasıl karşı koyacaktır? Orhan ve Alaeddin’in Bilecik’te esir tutulduğunu bilen Bala Hatun ve Malhun Hatun çocuklarının yerini bulabilecek midir?

Barkın’ın Söğüt’ü işgal planı

Kayı Obası yüreği ağzında, çocuklardan ve Osman Bey’den gelecek düzgün haberleri beklerken Barkın ise Söğüt’ü ele geçirmek için kendi oyununu kurmaya çalışır. Barkın’ın hain planı nedir?

Bilecik Tekfuru Juntinyanus’un elindeki büyük koz

Bilecik tekfuru Justinyanus, Yarhisar’dan gelecek olan düğün kafilesini büyük bir heyecanla beklemektedir. Gelinin gelmesini bekleyen tekfur büyük bir şok yaşar. Osman Beyefendi ve Alpları Bilecik’i fethetmeye gelmiştir ama Bilecik Tekfuru Juntinyanus’un elinde büyük bir koz vardır. Orhan ve Alaeddin! Osman Beyefendi çocukları için fütuhattan vazgeçecek midir?
 
Üst