Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Kuruluş Osman’da hayal kırıklığı yaratan ayrılık! Diriliş Ertuğrul’dan kalan tek isim ölerek veda etti

Beykozlu

New member
Yönetmenliğini Ahmet Yılmaz’ın üstlendiği, senaryosunu Mehmet Bozdağ’ın kaleme aldığı ATV’nin izlenme rekorları kıran Kuruluş Osman dizisi, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Başrollerinde Burak Özçivit, Özge Törer, Yıldız Davet Atiksoy ve Didem Balçın üzere isimlerin yer aldığı Bozdağ Sinema imzalı Kuruluş Osman dizisi, aksiyon ve heyecan dolu kısımlarıyla adeta nefes kesiyor.

TRT 1’in efsane dizisi Diriliş Ertuğrul’un devamı niteliğinde olan dizi, üç sezondur reytinglerde rakiplerine göz açtırmıyor.

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi olan dizi, 20 Nisan Çarşamba akşamı 91. son kısmıyla ekranlara geldi.

Heyecanı arşa çıkaran dizinin son kısmında, izleyicileri şoke eden bir gelişme yaşandı.

Diriliş Ertuğrul’un son kalesi Selcan Ana öldü

Kuruluş Osman dizisinin 91. kısmını izleyen seyirciler, Selcan Hatun’un vefatıyla büyük bir şok yaşadı.

Dizinin bundan evvelki kısmında, Julia ve askerleri tarafınca akına uğrayan ve ağır yaralanan Selcan Hatun, hayatını yitirdi.

bu biçimdece Diriliş Ertuğrul dizisinden kalan son oyuncu Didem Balçın, hikayesi bittiği için diziden ayrıldı.


Veda etti

Didem Balçın, toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımla set arkadaşlarına teşekkür etti.

Balçın, Instagram’dan yaptığı paylaşımda şu sözlere yer verdi:

”8 sene evvel kapıdan girdiğimde epey sevdiğim Metin Günay’ı görmemle başladı öyküm. Genç ve epey yetenekli, epeyce dolu bir üretimci olan Mehmet Bozdağ evvel tarih bilgisiyle beni büyüledi daha sonra da projesi ve teklif ettiği rolle. Makus dediğimiz hemde hayli berbat dediğimiz bir karakterdi Selcan. Bu yüzden de beni heyecanlandırmıştı. daha sonrasını siz daha güzel biliyorsunuz. 8 senede epeyce hoş dostluklar kazandım. Bir sürü yeni dostum oldu. Bir sürü yeni oyuncuyla tanışma fırsatı buldum. Onları bol ölçüde gözlemledim. Çok fazla şey öğrendim sayelerinde. Canım Aslı Zeynep Peker Bozdağ daima yanımda dayanak oldu. Diyaloglarıyla, dostluğuyla.. Grubumuz o kadar hoştu ki.. Bu dizi aile olmam da bana Uğur getirdi. Eşim daima ardımda destekledi beni. Bir oğlum oldu . Bir sürü mucize getirdi bana yani.. Beni tanıyanlar bilir sevdiğimi de sevmediğimi de net gösteririm. O yüzden burdan tüm sevdiklerime bol bol teşekkürler.. kalbimde en kıymetli yerde Selcan ve Bozdağ Sinema’nın bu kusursuz projesi. 20’li yaşlardan 90’lı yaşlara uzanan bir rolü oynamak herkese nasip olmaz. Tüm kalbimle.”

Öte yandan hoş oyuncu, toplumsal medya hesabından set arkadaşlarının paylaşımlarına da yer verdi.
 
Üst