Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Kuruluş’un Bala Hatun’u omzundan kayan hırkasıyla Osman Bey’i çatlattı! ‘Seni bu biçimde oba görmesin’

Beykozlu

New member
Bozdağ Sinema imzalı, birinci kısmı 20 Kasım 2019 tarihinde yayınlanan, direktörlüğünü Metin Günay’ın yaptığı, senaryosunu Mehmet Bozdağ’ın kaleme aldığı Kuruluş Osman, Diriliş Ertuğrul’un devamı olarak seyirci karşısına çıktı.

Aksiyon ve tarih dolu olan dizi, Ertuğrul Gazi’nin akabinde gelen oğlu Osman Bey’in ömrüne ışık tutuyor.

Başrollerinde Burak Özçivit, Yıldız Davet Atiksoy, Özge Törer ve Erkan Avcı üzere isimlerin yer aldığı dizi, Çarşamba akşamlarına damga vuruyor.

Reyting rekorları kıran, yurt içi ve yurt haricinde da geniş bir hayran kitlesine ulaşan dizide Özge Törer, Osman Bey’in birinci eşi olan Bala Hatun’a hayat veriyor.

16 Ağustos 1998 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Törer, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde eğitimini tamamladı.

Eğitimini bitirdikten daha sonra birinci dizisi Kuruluş Osman ile seyirci karşısına çıkan Özge Törer, hoşluğu ve yeni bir yüz olmasıyla dikkati çekti.

Kristal Küre Ödülleri’nde Yılın En Uygun Bayan Oyuncusu Ödülü’ne layık görülen Törer, evvela toplumsal medya kullanmıyordu.

Vakit geçtikçe toplumsal medya hesabı açan ve fotoğraf yüklemeye başlayan Törer, annesinin çektiği karelerle nazarannleri büyüledi.

Özge Törer’in yeşil hırkası hoşluğuna hoşluk kattı

Dizide canlandırdığı Bala Hatun karakteri yardımıyla ünlenen ve mesleğinin doruğuna çıkan Özge Törer, sakin bir ömrü tercih ediyor.

Gecelerde gözükmeyen ve epey fazla fotoğraf paylaşamayan oyuncu, set haricinde ise makyaj yapmayı tercih etmiyor.

Doğal hoşluğa kıymet veren ve hoşluğunu makyajsız taçlandıran Törer, annesinin çektiği kareleri peş peşe yayınladı.


Yeşil hırkası ile meskeninde olduğu görülen Törer’in makyajsız hali ve uzun saçları dikkatleri çekti. Işıl ışıl parlayan yüzü ve çilleriyle olan hoş isim için epey sayıda yorum yapıldı.

Diziye ve Osman Bey’e atıfta bulunarak yorum yapmayı yeğleyenler ise “Osman Beyefendi kıskançlıktan ölecek dedi.
 
Üst