Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Kuzey Yıldızı’nın Yıldız Kadıoğlu’su eşiyle poz verdi, toplumsal medya yıkıldı! ‘Mert abi epey şanslısın’

Beykozlu

New member
Barış Manço Kültür Merkezi’nde oyunculuk eğitimi alan Aslıhan Güner, birinci defa 2002 yılında yayınlanan Sırlar Dünyası dizisiyle kamera karşısına geçti.

Selena, Çemberimde Gül Oya, Kuzey Rüzgarı, Asi, Bir vakit içinder Osmanlı Kıyam, Her Şey Yolunda Merkez, Kızıl Elma, Kehribar, Diriliş: Ertuğrul üzere dizilerde uzunluk gösteren Aslıhan Güner, rol aldığı sinemalarla beyazperde de muvaffakiyetini gösterdi.

Başrolünü İsmail Demirci ile paylaştığı Kuzey Yıldızı Birinci Aşk dizisiyle ismini geniş kitlelere duyuran Güner, dizide hayat verdiği Yıldız Kadıoğlu karakteriyle akıllara kazındı.

Türkiye’nin yanı sıra Orta Doğu’da da epey geniş bir kitlesi bulunan Güner, son olarak Uzak Kentin Masalı dizisiyle ekranlara döndü.

Güzelliği ve kusursuz fiziği ile her insanın beğenisini kazanan ünlü oyuncu, şimdilerde toplumsal medya paylaşımlarıyla isminden kelam ettiriyor.

Eşinin doğum gününü kutladı

Şefkat Zirve dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı meslektaşı Mert Kılıç ile 9 Haziran 2013 tarihinde nikah masasına oturdu.

9 yıldır evli olan Aslıhan Güner ve Mert Kılıç, memnun beraberlikleri ile magazin dünyasında parmakla gösterilen ünlü çiftler içinde yer alıyor.

Güner, son olarak eşi Mert Kılıç’ın 44. yaş doğum gününü toplumsal medya paylaşımıyla kutladı.

Eşiyle bir arada çekildikleri fotoğraf karesini Instagram’dan paylaşan hoş oyuncu, paylaşımına, ”İyi ki doğdun başka yarım” notunu düştü.

Takipçileri, 34 yaşındaki oyuncunun paylaşımına ”Mert abi fazlaca şanslısın”, ”Maşallah bir daha hayli güzelsiniz”, ”Bu ne güzellik” yorumlarında bulundu.
 
Üst