Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Legio VII Dövüş ve Eğitim Akademisi, Leon’da yüksek kaliteli spor

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
25 Eylül 2023 Pazartesi, 09:25








olman gerekiyor kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.


Giriş yapmak











  • Bağlantıyı kopyala






  • Naber






  • Facebook






  • heyecan






  • LinkedIn






  • Telgraf

Önümüzdeki 2 Ekim’den itibaren Leon şehri, kapılarını Emilio Hurtado Bulvarı s/n’de (Emilio Hurtado Residence’ın zemin katı) açacak olan Legio VII Dövüş ve Eğitim Akademisi adında yeni bir yüksek kaliteli spor kulübüne sahip olacak.

Önümüzdeki Cuma, 29 Eylül (19.30) açılışı yapılacak olan merkez, hem resmi müsabakalarda hem de öğretmenlik alanında 15 yıldan fazla deneyime sahip öğretmenler tarafından verilecek güreş ve fonksiyonel antrenmanlarda uzmanlaşmıştır.


Dövüş ve fonksiyonel eğitim akademisi



Azim, özveri ve saygı, bu spor kulübünün temas sporları ve dövüş sanatları yoluyla öğrencilerine aşılayacağı değerlerdir.

Dolayısıyla MMA, K1, Grappling, Combat Jiujitsu, Brezilya Jiujitsu, Pentjak Silat, Kali, Stickfight, Kendini Savunma ve Judo, akademide uygulanabilecek ve her bireyin maksimum potansiyelini ortaya çıkarmayı amaçlayan farklı dövüş yöntemleridir. .


Ek olarak, fonksiyonel antrenman ve ağırlık jimnastiği aracılığıyla merkez, fiziksel ve zihinsel büyümeyi sağlamak için gerekli araçlarla kişisel gelişimi teşvik eder.

Fitness ve Cardio’nun da yer aldığı bu antrenman türü; Pilates ve Vücut Pompası; ve Indonesian Silat Mobility, kasları ve eklemleri güçlendirmeyi, duruşu, stabiliteyi ve koordinasyonu geliştirmenin yanı sıra yaralanmaları önlemeyi amaçlıyor.


Çocuk sınıfları



Legio VII Fight and Training ise çocuklara fiziksel aktivitenin, disiplinin, yoldaşlığın, iyi eğitimin, saygının ve cömertliğin neşe, motivasyon, çaba ve eğlence ortamında öğrenildiği dersler sunuyor.








Bu sayede çocuklar Judo uygulamasıyla motor becerilerini, esnekliğini, dengesini ve koordinasyonunu geliştirecek; K1-Kick Boks ile yumruk, tekme ve hareketleri eğlenceli bir şekilde kullanmayı ve enerji harcayarak öğrenecekler.

Küçükler için bir diğer yöntem ise Malezya ve Endonezya kökenli, kendini savunma ve rekabetin kullanıldığı, hayvan hareketleriyle karakterize edilen bir savaş sanatı olan Silat’tır.

Son olarak çocuklar, güven ve disiplini teşvik eden, özgüveni ve çatışmaları barışçıl bir şekilde çözme yeteneğini teşvik eden bir dövüş disiplini olan Jiujitsu’yu uygulayabilecekler.

Legio VII Akademisi, tüm Leonluları sporun bir yaşam tarzı haline geldiği bir topluluğu keşfetmeye davet ediyor. Kişisel gelişime odaklanan vizyonuyla bu yeni merkez, yakında León’daki güreş ve fonksiyonel antrenman dünyasında bir referans noktası haline gelecek.





Hata bildir
 
Üst