Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Leyla ile Mecnun yeni dönem ne vakit başlayacak?

Beykozlu

New member
Eflatun Sinema imzalı, 2011-2013 yılları içinde TRT 1’de 3 dönem olarak yayınlanan ve 2021 yılından itibaren ise dijital içerik platformu olan Exxen’de yayınlanmaya devam eden Leyla ile Mecnun, bir periyoda damga vurdu.

Gerek konusu gerekse oyuncuları ile herkesi etkileyen dizinin başrollerinde; Ali Atay, Deniz Işın, Serkan Keskin, Ahmet Mümtaz Taylan, Cengiz Bozkurt, Osman Sonant ve Köksal Engür yer alıyor.

Acun Ilıcalı’nın Exxen’i hayata geçirmesinden daha sonra başlatmış olduğu projelerden olan Leyla ile Mecnun, 8 yıl daha sonra bir daha dikkati çekmeyi başardı.

Deniz Işın’ın Leyla’ya hayat verdiği dizi, birebir oyuncuları bir daha bir ortaya getirerek de büyük bir muvaffakiyete imza attı.

Şimdi ise dizinin yeni döneminin yayınlanıp yayınlanmayacağına dair ayrıntılar gündeme getirilmeye başlandı.

Peki, Leyla ile Mecnun yeni dönem ne vakit başlayacak, yayınlanacak mı?

Leyla ile Mecnun yeni dönem ne vakit başlayacak?

Senaristliğini Burak Aksak’ın, direktörlüğünü Onur Ünlü’nün yaptığı Leyla ile Mecnun, yeni dönemde da EXXEN’de izleyicisi ile buluşmaya devam edecek. Efsane dizinin başlama tarihi ise 6 Ocak olarak belirtildi.


Son kısımda neler oldu?

Leyla, Mecnun’u geri getirmenin yollarını ararken yüzleştikleri karşısında başı karışır. Erdal ve İskender içindeki büyük hesaplaşma sonunda gerçekleşir.
 
Üst