Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Los Angeles Gezi Turu

Felaket

Member
Melekler Şehri Los Angeles, Amerika Birleşik Devleti’nin Kaliforniya eyaletine ait New York’tan sonraki en kalabalık ikinci şehridir. 4 milyona yakın nüfusa sahip olan şehir, Büyük Okyanus’un doğu kıyısında konumlanmıştır. Doğal güzellikleri, ihtişamlı mimarisi, kültür zenginliği, Hollywood rüyası ve muhteşem plajlarıyla tam bir cazibe merkezi olan Los Angeles, dünyanın dört bir yanından gelen turistlere ev sahipliği yapıyor.

Los Angeles’a Nasıl Gidilir?

Büyülü güzelliğiyle herkesin bir gün gidip keşfetmek istediği Los Angeles’a tepkihaber.com’dan yapacağınız Los Angeles uçak bileti aramasıyla en uygun uçak biletlerini görüntüleyebilirsiniz. Vizeniz ve pasaportunuz hazır olduktan sonra neredeyse her gün Türkiye’den Los Angeles’a ekonomik uçak bileti bulabilir, tek bir ekrandan kolayca biletinizi satın alabilirsiniz. Tepkihaber, aktarmalı ve aktarmasız uçuşları tek bir ekranda listeleyerek ucuz Amerika uçak bileti almanıza yardımcı oluyor.

Los Angeles Havalimanı’ndan Şehir Merkezine Ulaşım

Los Angeles Havaalanından şehir merkezine ulaşım için metro, shuttle, otobüs, taksi, araç kiralama, servis gibi pek çok alternatif bulunuyor. Otobüs, taksi, metro, servis ve shuttle havaalanından çok sık kalkış yaparken, araç kiralama firmalarının ofisleri havaalanında hazır bekliyor. Şehre ilk kez gelenler merkeze inmekte zorlanmıyor, otele kolay ulaşım sağlıyor.

Los Angeles Gezilecek Yerler

Disneyland: Eğlence parkı Disneyland, tematik dünyasıyla küçükten büyüğe herkesi büyülüyor. Şehre geldiğinizde mutlaka Disneyland’ı keşfe çıkın.

Universal Studios Hollywood: Halen faaliyette olan dünyanın en eski film stüdyosu, renkli dünyasının kapısını turistlere açıyor. Stüdyoda gezerken şanslıysanız eğer bir film setine rastlayabilirsiniz. Stüdyoda yeme-içme, alışveriş, eğlence dâhil ihtiyaç duyulan her şey bulunuyor.

Malibu: Pasifik Okyanusu ile Highway One arasında konumlanan Malibu sahili, 48 kilometrelik uzun sahil şeridiyle tüm dünyanın en popüler duraklarından biri. Malibu sahilinde güneşlenebilir, keyifle sörf yapabilirsiniz.

Los Angeles Yeme & İçme

Yurtdışı uçak bileti alan herkes lokasyon neresi olursa olsun gittiği ülkenin yemek kültürünü merak ediyor. Los Angeles gibi popüler bir şehir, tüm dünya mutfaklarına yer veriyor. Deniz mahsullerinden Uzak Doğu mutfağına kadar çok geniş bir yemek kültürü turistleri bekliyor.

Los Angeles Gece Hayatı

Los Angeles’a gelip de gece hayatını yaşamadan gitmek olmaz! Çılgın partiler, enerjik müzikler, ruhunuzu keyiflendirecek konserler, sokak sanatçıları, kulüpler ve barlar eğlenmeniz için hazır bekliyor olacak.
 
Üst