Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Mahkum dizisinde Seray Kaya gitti, orijinal bir yıldız geldi! O isim İstanbullu Gelin’de fırtınalar estirmişti

Beykozlu

New member
Direktör koltuğunda Volkan Kocatürk’ün oturduğu, senaryosunu Uğraş Güneş’in kaleme aldığı Fox TV’nin reyting rekortmeni Mahkum dizisi, milyonları ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Başrollerinde Onur Tuna, Seray Kaya, Melike İpek Yalova, İsmail Hacıoğlu ve Hayal Köseoğlu’nun yer aldığı Mahkum dizisi, heyecan dolu her bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturuyor.

”Innocent Defendant” isimli diziden uyarlanan MF Üretim imzalı Mahkum dizisi, olağan dışı öyküsü ve kuvvetli oyuncu grubuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Perşembe akşamlarının galibi olan ve her kısmı heyecanla beklenen dizi, 14 Nisan Perşembe akşamı 17. kısmıyla ekranlara geldi.

Dizinin 17. kısmında izleyicileri şoke eden bir ayrılık yaşandı. Dizide Cemre karakterine hayat veren Seray Kaya, ölerek projeye veda etti.

Ayrılığın akabinde Seray Kaya, toplumsal medya hesabından yaptığı veda paylaşımında tüm takım arkadaşlarına teşekkür etti.

bu biçimdece Mahkum dizisinde bir periyot kapanırken orijinal bir periyot başladı ve diziye yeni bir oyuncu katıldı.

Neslihan Arslan Mahkum’da

Mahkum dizisinin 21 Nisan Perşembe akşamı ekranlara gelecek olan 18. yeni kısım fragmanı yayınlandı.

Fragmanda; İstanbullu Gelin ve Masumiyet dizileriyle ismini duyuran Neslihan Arslan’ın yer aldığı görüldü.

Arslan, perşembe akşamlarının galibi olan Mahkum dizisinde polis karakterini canlandıracak.
 
Üst