Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Mahkum’da taşlar yerine oturdu! Avukat Cemre’nin vefatıyla ortaya çıkan ayrıntı…

Beykozlu

New member
eytinglerde birinci sırayı bırakmayan Mahkum dizisi, kıssası ve oyuncu grubuyla başarıyı yakaladı.

Kadrosunda Seray Kaya, Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Hayal Köseoğlu ve Melike İpek Yalova üzere isimlerin yer aldığı Mahkum’un direktörlüğünü Volkan Kocatürk, senaristliğini ise Uğraş Güneş üstleniyor.

Dizinin başrol oyuncuları Seray Kaya, Cemre karakterine hayat veriyordu.

17. kısmıyla ekranlara gelen dizide şoke eden bir ayrılık yaşandı.

Kimliği meçhul kişinin Cemre’yi bıçakladıktan daha sonra eline karanfil bırakması, his dolu anlara sahne oldu.

Cemre’nin gerçek ailesi ortaya çıktı

Mahkum dizisinde Savcı Fırat Bulut’un avukatı Cemre Uysal’ı canlandıran Seray Kaya’nın öyküsü bittiği için diziye veda edeceği belirtilmişti.

Cemre babası için adalet ararken aslında Zahit Yesari’nin kızı, Barış ve Savaş Yesari’nin kardeşi olduğunu öğrenmesiyle yıkıldı.

ömrünü büsbütün değiştirecek şeyler öğrenen Cemre’nin hayata gözlerini yumması ve son kelamı ise izleyenleri ekran başında duygulandırdı.


Mahkum’a veda etti

Son kısımda Cemre kimliği bilinmeyen bir kişi tarafınca bıçaklandı. Yere yığılmasının akabinde yüzü görünmeyen kişi Cemre’deki Fırat için hayli kıymetli olan kanıtları alıp, eline bir karanfil bıraktı.

Fırat Cemre’yi yerde görür görmez çabucak yanına koştu. Savcı Fırat Bulut, bunu kimin yaptığını sorgularken, Cemre’nin son kelamı ‘Seni seviyorum’ oldu.


Toplumsal medyadan paylaştı

Seray Kaya toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımla da grup arkadaşlarına teşekkür etti.

Ünlü oyuncu paylaşımına; “Bu takıma teşekkür etmeliydim. Varlığınız ve desteğinize minnettarım.. Öteki öykülerde görüşmek dileğiyle’ yazdı.
 
Üst