Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Mahsun Kırmızıgül’ün Recep İvedik 7 yorumu olay yarattı! “Kemal Sunal’ın sinemalarındaki tadı aldım”

Beykozlu

New member
Mahsun Kırmızıgül toplumsal medya hesabından yaptığı Recep İvedik 7 paylaşımı ile toplumsal medyada gündeme geldi.

Recep İvedik 7 hakkında yorum yapan Mahsun Kırmızıgül’ün paylaşımı takipçilerini adeta ikiye böldü.

Şahan Gökbakar’ın merakla beklenen sineması Recep İvedik 7 geçtiğimiz günlerde Disney Plus platformunda yayınlanmaya başladı. Kent ömründen sıkılarak köye dönen Recep İvedik’in yaşadığı maceraları mevzu alan sinema toplumsal medyada gündeme oturdu.

Kemal Sunal benzetmesi reaksiyon çekti

Mahsun Kırmızıgül toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Şahan, yeni sineması “Recep İvedik 7” ile yeni periyotta yapılan güldürü işlerinden epeyce farklı bir sinemayla karşımızda. Kemal Sunal’ın sinemalarındaki tadı aldım. Güldürü dünyasında son senelerda izlediğim en yiğit sinema. İzleyin, kıssalar size epeyce tanıdık gelecek.” sözlerine yer verdi.


Mahsun Kırmızıgül’ün bu paylaşımına kimi takipçileri takviye verirken kimi takipçileri ise Kemal Sunal ile kıyaslama yapmasına reaksiyon gösterdi..

Sosyal medyada gündeme gelen olay daha sonrası birfazlaca kullanıcı husus hakkında yorumlarını paylaştı. Birtakım kullanıcılar büyük reaksiyon gösterirken kimileri ise Mahsun Kırmızıgül’ün yorumuna takviye oldu.
 
Üst