Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

MasterChef Araz’ın voleybolcu eşi hoşluğuyla parmak ısırttı! goren tekrar baktı, doyamadı…

Beykozlu

New member
Acun Ilıcalı tarafınca hazırlanan ve uzun müddettir TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef, yarışmacılarıyla gündem oluyor.

Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya’nın heyet koltuğunda oturduğu müsabakada, yalnızca bir kişi kupanın sahibi oluyor.

Birbirinden yetenekli isimlerin kıran kırana bir gayret sergilediği yarışta yer alan Araz, 26 Temmuz 1990 yılında İran’da dünyaya geldi.

6 yaşına kadar İran’da yaşayan akabinde Türkiye’ye taşınan Araz, üniversiteden mezun olduktan daha sonra 2012 yılında Amerika Birleşik Devletleri’ne gitti.

4 yıl daha sonra İstnabul’a geri dönen ve Yediepe Ünivsersitesi’nden mezun olan Araz Aknam, MasterChef yarışında dikkatleri üzerine çekti.

Yetenekleri ile tanınan bir yarışmacı haline gelen Araz’ın voleybolcu eşi Ecem Alıcı, toplumsal medya paylaşımlarıyla gündem oldu.

Araz’ın eşine övgü yağdı

MasterChef müsabakasının dikkati çeken isimlerinden olan Araz Aknam, geçtiğimiz günlerde eşi Ecem Alıcı ile plajda çekildikleri fotoğrafı paylaştı ve 6. yıllarını kutladı.

Bu paylaşıma takipçilerinden çok sayıda tebrik bildirisi gelirken, Araz Aknam’ın voleybolcu eşinin hoşluğu ise parmak ısırttı.

Sık sık birlikte fotoğraf paylaşan ikili, toplumsal medya kullanıcılarından övgü dolu yorumlar alıyor.


Geçmişte profesyonel olarak Amerikan Futbolu, Basketbol üzere sporlarla ilgilenen Araz Aknam’ın birfazlaca mükafatı bulunuyor. Smaçör konumunda vazife alan Ecem Alıcı ise Aydın Büyükşehir Belediyespor’da oynuyor.
 
Üst