Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

MasterChef müracaatları başladı mı, nasıl müracaat yapılır? 2022 MasterChef müracaat tarihleri

Beykozlu

New member
Heyet üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun üstlendiği TV8’in uzun soluklu müsabaka programı MasterChef Türkiye’nin yeni dönemi için geri sayım devam ediyor.

Birbirinden farklı tanımları seyircileri ile buluşturan MasterChef Türkiye’nin ne vakit başlayacağı hem izleyiciler tıpkı vakitte hayallerini gerçekleştirmek isteyen yarışmacı adayları tarafınca merak ediliyor.

Öte yandan yarışmacı adayları, MasterChef Türkiye 2022 dönemi için müracaatların başlayıp başlamadığını sorguluyor.

Peki MasterChef müracaatları başladı mı, nasıl müracaat yapılır? MasterChef Türkiye 2022 ne vakit başlayacak? İşte 2022 MasterChef Türkiye’nin yeni dönemi hakkında bilgiler…

MasterChef Türkiye müracaatları başladı mı, müracaat nasıl yapılır?

TV8 ekranlarının sevilen yemek müsabakası programı MasterChef Türkiye’nin 2022 dönemi için geri sayım devam ediyor.

5. dönemiyle izleyici karşısına çıkacak olan MasterChef Türkiye’nin yeni dönemi için adayların müracaatları alınmaya başlandı.

Yarışmacı olmak isteyen adayların, TV8’in internet sitesinde yer alan müracaat formunu doldurmaları ve çektikleri görüntüyü müracaat ekranına yüklemeleri gerekiyor.


MasterChef Türkiye yeni dönem ne vakit başlıyor?

Ünlü şeflerin sunumuyla ekranlara gelen MasterChef Türkiye’nin yeni dönem yayın tarihi araştırılıyor. Lakin sevilen müsabakanın yeni dönem tarihi çabucak hemen belirli olmadı.

Yarış, geçen dönem ağustos ayında başlamıştı. Hususa ait açıklama geldiğinde haberimizde yer vereceğiz.
 
Üst